Categoria: General
Escrit per: Elena Avellaneda
Els rumors s'han confirmat, Sony ha presentat una nova versió de la seva PlayStation 3 que sortirà al mercat a un preu molt ajustat. Ha estat durant la conferència de premsa que ha ofert la companyia japonesa abans de la inauguració de la fira Tokio Game Show que com cada any se celebra a la capital del Japó.

Arribarà a les botigues el proper 28 de setembre, molt aviat, i el seu preu serà de 229,99 euros, un reclam per a tots aquells que encara no disposin d'aquesta màquina o vulguin renovar-la. Serà possible adquirir-la en dos models diferents: un de 12 GB, amb el preu anteriorment esmentat i a la qual es podrà incorporar un disc dur intern oficial de 250 GB, i l'altre model de 500 GB a un preu de 299 euros.

La PS3 Super Slim fa bona pinta


La consola és mes petita, un 25% més, i pesa menys, un 20% menys, i també estarà disponible en dos colors, blanc i negre. L'altra notícia important que ha fet públic Sony és que la companyia acaba de presentar la seva col·lecció de jocs anomenada “Essentials”, jocs imprescindibles a un preu irresistible. Els títols estaran disponibles a la botiga de Sony, la Store de PlayStation Network, la setmana que ve a preus entre 19,99 i 14,99.

Entre d'altres, podrem trobar títols tan importants com “Uncharted: El Tesoro de Drake”, “God of War III”, “Deus Ex: Human Revolution”, “Assassin's Creed II” o “InFamous”.
Categoria: General
Escrit per: Elena Avellaneda
L'empresa Worlds Inc. ha posat una demanda judicial a la companyia de videojocs Blizzard, responsable del joc de rol online “World of Warcraft”, perquè considera que ha infringit l'ús de patents amb el seu videojoc. Després de la demanda, l'empresa desenvolupadora Blizzard ha acabat en els jutjats.

El judici tindrà lloc durant l'any vinent, 2013, i intentarà aclarir si Blizzard ha emprat sense autorització algunes patents de la companyia que ha interposat la demanda contra l'empresa californiana. La data del judici ha estat pel 27 de juny del 2013, i el jutge encarregat serà Denise J. Casper, jutge del districte.

World of Warcraft


Això de les patents és un tema conflictiu, segons el que expliquen des de Worlds Inc., una de les patents infringides té a veure amb “el sistema que utilitzen els usuaris per interactuar en el món virtual”, però esclar la descripció d'aquesta patent encaixa a la perfecció amb qualsevol joc online que es pugui jugar en l'actualitat. Serà difícil pel jutge establir si “World of Warcraft” ha infringit la patent i quants videojocs aniran al darrere.
Categoria: General
Escrit per: Elena Avellaneda
Molt aviat apareixerà una nova edició de la sèrie FIFA, un dels més importants simuladors de futbol del mercat, i EA Sports ha publicat avui mateix la demostració per donar a conèixer les novetats i l'aspecte quasi final del títol. I molts usuaris s'han adonat en provar-la que no està inclòs l'estadi del F.C. Barcelona.

Segons el que ha pogut saber MeriStation.com, la companyia no ha arribat a un acord amb el club per incloure el seu estadi en el videojoc. Tot i que la companyia espera renovar la llicència de nou en un futur proper, això és el que ha dit EA Sports en un comunicat oficial.

Messi imatge oficial de FIFA 13


El joc titulat FIFA 13, que apareixerà per a les plataformes PlayStation 3, Xbox 360 i PC, té com a imatge del títol al jugador del Barça, Lionel Messi.
Categoria: General
Escrit per: Elena Avellaneda
Altres companyies ja han buscat finançament a través de Kickstarter, la plana que permet la recollida de fons per a qualsevol tipus de projectes. Aquest cop la saga d'aventures gràfiques “Broken Sword” ha estat una de les que s'han decidit a obrir un espai a la web de finançament per desenvolupar la seva cinquena entrega amb el subtítol “The Serpent's Curse”.

Charles Cecil, el creador de la saga, està davant del nou projecte juntament amb Revolution Software i s'ha mostrat molt sorprès per aconseguir els 400.000 dòlars que necessitaven només en 13 dies. No només això, la generositat dels seguidors tant pels diners com pel suport en els fòrums ha estat per ell colpidora.Davant de tan bones vibracions Cecil ha assegurat que el joc que desenvoluparan estarà a l'alçada del gest dels seus seguidors. Durant setze dies més la pàgina de Kickstarter romadrà oberta, amb 15 dòlars, l'aportació mínima al projecte, els jugadors aconseguiran la descàrrega digital del joc. El joc apareixerà en versions per a Android, iOS, Mac i PC a inicis del 2013.
Categoria: General
Escrit per: Elena Avellaneda
Les consoles de la pròxima generació estan en boca de tothom, les han batejat de moment amb els noms de PS4 i Xbox 720, formen part de les converses de tots els creadors de la indústria. Un dels responsables d'Electrònic Arts, el senyor Frank Gibeau, ha assegurat en una entrevista que les noves PS4 i Xbox 720 són realment “espectaculars” pel que fa a la seva tecnologia.

Aquest nou maquinari, segons ell, és una oportunitat perquè la indústria del videojoc segueixi creixent i aportant noves creacions espectaculars. Ell ha tingut la sort de poder-les veure, com ha explicat a una revista, i pensa que la nova generació té molt potencial.

La nova generació deixarà de banda les anteriors consoles


Cap companyia ha donat encara cap detall, però la cadena de botigues nord-americana GameStop ha previst la sortida de només una consola pel 2013, només una d'elles apareixerà l'any que ve, l'altra ho farà durant el 2014. Els rumors diuen que serà la consola de Sony la que apareixerà abans que la de Microsoft.

De cap de les dues consoles s'han donat detalls, només es preveu que es presentin en l'E3 que ve, que serà durant el mes de juny del 2013. Des de GameStop creuen que Wii U apareixerà a finals d'aquest mateix 2012, segons tots els rumors.
Categoria: Acció
Escrit per: Elena Avellaneda
Per mitjà de la revista "Famitsu", Kojima Productions ha donat a conèixer la primera imatge del proper joc de la saga “Metal Gear Solid” que portarà per subtítol “Ground Zero”. Aquest nou títol està desenvolupat utilitzant el motor gràfic anomenat Fox Engine, que ha estat creat per la companyia Kojima Productions i que serà utilitzat per a aquesta i properes produccions de l'equip.

Aquest motor gràfic ha estat donat a conèixer fa poques hores al Japó i l'han provat en un PC de l'actual generació similar a les prestacions de PS3 o Xbox 360. Els assistents a l'esdeveniment han donat les seves opinions a través de Twitter i sembla que la reacció ha estat de plena satisfacció en veure'l en moviment.

Primera imatge de Ground Zero


Es difícil amagar un secret en l'època de la informació global i les telecomunicacions, això és el que pretenia l'equip d'Hideo Kojima durant la presentació del 25 aniversari de la sèrie “Metal Gear”, on no es podien donar detalls sobre aquesta nova edició de la saga. Però segons aquestes informacions sembla que el protagonista seria Big Boss.
Categoria: Rol
Escrit per: Elena Avellaneda
Aquesta és la xifra, un milió de jugadors han reservat el joc “Guild Wars 2” anticipadament, això vol dir que tots aquests jugadors disposaran del joc el mateix dia del seu llançament. “Guild Wars 2” és la segona part del joc multijugador en línia creat per la companyia ArenaNet, filial de Ncsoft.

Guild Wars 2


Aquesta continuació començarà 250 anys després de la primera expansió que es va fer de “Guild Wars” que es deia “Eye of the North”. Com han assegurat els seus creadors els personatges del primer joc podran transferir-se a aquesta segona part.

El màxim de jugadors simultanis que van voler accedir a la reserva anticipada, malgrat els problemes tècnics que han tingut els servidors, van ser de 400.000, una xifra gens menyspreable. El joc sortia oficialment a la venda avui, però des de dissabte els servidors estan operatius per a qui volgués disposar del joc anticipadament.
Categoria: Acció
Escrit per: Elena Avellaneda
Rockstar Games (http://www.rockstargames.com) ha presentat noves imatges del seu nou títol, un nou capítol de la seva saga més preuada, “Grand Theft Auto”, que en aquesta cinquena edició, de la qual de moment se sap ben poca cosa i únicament és la companyia la que va ensenyant imatges amb comptagotes. Les imatges que han alliberat són de la feina bruta de policies i lladres.

Cotxes a "GTA V"


Primer va ensenyar imatges sobre els vehicles, després sobre activitats lúdiques i ara sobre persecucions i la feina de la policia a “GTA V”. Però només fa això, ensenyar imatges però ni una paraula del joc, tot i que algunes botigues el col·loquen a la venda per aquest mateix mes de novembre, els especialistes diuen que no sortirà fins l'any vinent.

Les noves imatges són espectaculars, i ens parlen dels suposats “negocis” de la policia, segons la web de Rockstar, algunes curses de cotxes en persecució, nous cotxes, una avioneta sobre un riu i armes amb espiell làser.

Una avioneta sobrevolant un riu
Categoria: General
Escrit per: Elena Avellaneda
Nintendo ha anunciat que celebrarà una conferència de premsa on parlarà sobra la seva nova consola de sobretaula, la Wii U, i s'espera que donin dades tan esperades com el preu de la màquina i la data del seu llançament, detalls que encara no han estat revelats per la companyia nipona.

La ciutat escollida per fer aquesta important roda de premsa és Nova York, allunyat del centre d'operacions japonès però amb una forta càrrega representativa, ja que la ciutat americana és considerada la capital del món. Els representants de la companyia han dit que durant la conferència coneixerem més sobre Wii U i com canviarà el futur del joc i l'entreteniment.

Wii U


No és el primer esdeveniment que Nintendo ofereix a la premsa per presentar alguna de les seves consoles. Ja el gener del 2011 el director de la divisió americana, Reggi Fils-Aime, va anunciar en una conferència molt semblant el preu i la data de la portàtil de Nintendo, la 3DS, així doncs, podem comptar que el 13 de febrer aquests aspectes seran anunciats.
Categoria: General
Escrit per: Elena Avellaneda
Per primera vegada un joc de Nintendo es ven de manera digital en el servei eShop que la companyia nipona ha posat a disposició dels seus clients. Els motius d'aquesta nova filosofia és anar assumint aquest nou model digital i oferir els seus productes a través d'aquest nou format, així doncs pretén que els seus grans llançaments del futur arribin a les botigues tradicionals i a les botigues digitals al mateix temps.

El primer títol de Nintendo que es pot descarregar des d'ahir a la nit és el “New Super Mario Bros 2” a un preu de 44,99 euros i que només en unes hores és el més descarregat de la botiga digital de Nintendo. L'actriu espanyola Penélope Cruz i la seva germana han protagonitzat la campanya publicitària del videojoc a Espanya.La descàrrega del joc amb una connexió ADSL estàndard de més de 6 MB de velocitat fa que en uns quinze o vint minuts puguem jugar amb els 340 MB que ocupa el joc. En el futur el format digital de descàrrega de jocs serà molt habitual, fins ara Nintendo era poc inclinada a utilitzar aquest sistema de venda de productes però segur que ha fet el primer pas d'una llarga cursa.
Anterior