El Gran Què

07/05/2007: Super-Herois a TV3!!

Categoria: General
Escrit per: Berto
Ja hem fet un segon “Granquè”. I evidentment, com a bons paràsits, hem aprofitat l'empenta de l'estrena de la sèrie "Herois" per a marcar-nos un tanto. Hem portat al programa el "Super-Flequer", un forner que fa el bé amb productes dolços: i allà s'ha enfrontat amb la seva nèmesi, el "Xarcuter maligne", un super malvat que fa el mal amb productes salats. Han mantingut un duel en directe i tot, i m'han caigut molt bé. Un cop acabat el programa hem estat xerrant. I ens hem fet bons amics. Fins i tot els he aguantat la mà i els he mirat als ulls mentre els infermers del frenopàtic els injectaven morfina, els posaven la camisa de força i els introduïen a empentes a l'ambulància encoixinada. Parlant de super-herois, he trobat aquesta foto d'un carnaval. Us recomano aquesta disfressa: surt molt barata i és prou impactant. Es tracta de dir que vas de Superman a mig canviar. Només necessites unes ulleres, gomina, una samarreta de Superman i uns imperdibles per mantenir la camisa oberta i la corbata aixecada. Un altre dia us explico com fer la disfressa de Hulk. És una mica més complicada, i has de prendre esteroides durant un any abans. Salut!

Berto Superman
Categoria: General
Escrit per: Berto
Continuo donant-li voltes al tema de la meva imatge televisiva. No sé, no sé. No n’acabo d’estar convençut. Potser em caldria un toc italià...

Un toc italià
Categoria: General
Escrit per: Berto
Fa uns anys em vaig treure el curs CCC de guitarra per lligar als campaments i vaig acabar convertit en el fil musical dels meus col•legues triomfadors. Ara que sortiré per la tele segur que el tema m'anirà molt millor. I si això tampoc no funciona, potser em presento a les proves d'alevins per jugar al Barça i em faig futbolista. Sé que porto un latin lover a dins.27/04/2007: Un nou look

Categoria: General
Escrit per: Berto
A partir de diumenge la meva cara es veurà arreu de Catalunya. Bé, arreu del planeta perquè segur hi ha milions de persones enganxades al canal internacional de TVC. Per aquest motiu he decidit experimentar amb nous looks: més actuals, més d'avui. Un rollo metrosexual. A la mama no li agrada, però jo crec que em queda bé.

27/04/2007: Canvi Radical

Categoria: General
Escrit per: Berto
Això de sortir a TV3 m'impedirà canviar, ser com sempre he volgut ser i superar un problema que des de petit m'ha impedit gaudir d'un dels plaers de la vida. Que hi farem, és un sacrifici personal pel bé del país.


Categoria: General
Escrit per: Berto
La mama sempre es queixava que els diumenges a la tarda no feien res per la tele. Era fals, perquè a totes les teles fan coses, moltes coses, però si la mama ho diu... Així que hi hem posat remei: hem inventat un nou programa EL GRAN QUÈ.

És un programa que té un estil diferent, no sé, una cosa... un què. Per això es diu EL GRAN QUÈ. Bé, i perquè “La Gran Cosa” tenia connotacions massa sexuals.

EL GRAN QUÈ és un programa de tarda, familiar però imprevisible, tan imprevisible com les famílies actuals: tradicionals, alternatives, modernes, modèliques, aburgesades, de plàstic, separades, més separades, mediàtiques, ensopides, invisibles...

EL GRAN QUÈ és un programa amb seccions poc fixes, però és gairebé segur segur que tindrà: un presentador amb ulleres (jo mateix), un reporter rondinaire, homes insòlits, dones extraordinàries, un decorat fet a mida, viatges en el temps, un assessor-inventor, un especialista en teories apocalíptiques, públic, un entrevistat que ara mateix no sap que el trucarem perquè vingui, personatges imprevisibles, oxigen, una taula o més, testimonis de gent que fa coses els diumenges a la tarda... Bé, potser alguna d’aquestes coses és d’un altre programa, però això ja ho anirem veient.
Publicitat

© 2007 Televisió de Catalunya, CCRTV Interactiva, S.A.