Obrim una nova edició del Diari de Nit. Ahir vam sentir testimonis de persones que ens comentaven fets excepcionals, que surten de la normalitat en positiu i també en negatiu, com ara la CARME del Bruc, que posa els punts sobre les is a l’última retalladai diu: “En realitat el que fan és retallar el sou...”

Són testimonis que hem vinculat a aquesta sentència popular: “ARROMANGA’T UN CAMAL I VEURÀS QUINA POLSEGUERA”. Que es diu davant d’un fet o una cosa extraordinària.El MIQUEL PONGILUPPI fa 22 anys que és voluntari del Banc dels Aliments. Diu: “Recollim més menjar però ara hi ha molta més necessitat...”

L’EDUARD de Cardona ha estrenat cuina vitroceràmica i diu: "Em fa il•lusió. Ara hauré de canviar els estris de cuina”.

SABÍEU QUE...
La sargantana es pot despendre de la seva cua per entretenir als seus depredadors mentre fuig.La guanyadora és Margarita Canet Llabrés, que explica que el Nil no és el riu més llarg del planeta però té un encant especial. I navegar-hi amb falupa, un dels millors plaers del món.TUIT A TUIT
@JosepM.Mainat
"La filla de Carlos Fabra, diputada del PP, ha estat l'estrella a la xarxa amb el seu "Que se jodan" quan Rajoy anuncia retallades als aturats!"