Teniu a les mans una altra edició del Diari de Nit. Ahir vam sentir testimonis relacionats amb els símbols. Cartells, marxes i mapes... Molts oients van manifestar el seu condol per la mort de Toni Nadal, a qui dediquem aquest Diari. Entre els testimonis destaquen el de l’EDUARD de Sabadell i la PILAR d’Igualada que ens van comentar com senten els homes del temps com si fossin de la família. La Pilar diu: “Els estimem molt els homes del temps...”

Els testimonis d’ahir ens han portat fins a aquest refrany de saviesa popular: “DESPRÉS DE LA PLUJA BÉ EL BON TEMPS”. Que fa referència al fet que la vida és una successió de fets en negatiu i en positiu.El JAUME dels Pallaresos va anar a una marxa simbòlica, la marxa per la independència. El Jaume va dir: “Em sento orgullós d’haver participat en aquesta marxa...”

La LLÚCIA de l’Eixample ens va trucar per primera vegada perquè vol una pancarta de la campanya “Aturem Eurovegas” per penjar a la terrassa de casa. Diu: "Formo part d’una associació que es vol manifestar contra aquest projecte...”

SABÍEU QUE...
Els planetes del sistema solar tenen un total de 156 satèl·lits. El Planeta que en té més és Júpiter, amb 63. Mercuri i Venus són els únics planetes que no en tenen cap. En astronomia, un satèl·lit natural és qualsevol objecte no artificial que gira al voltant d’un planeta.IMATGE PREMIADA
La guanyadora es Olivia Saona. En representació dels gairebé 30 comentaris que ha suscitat la noticia de l'eliminació del berenar als presos catalans. La Olivia ens ha informat que no són els únics i que, degut a les retallades econòmiques, s’han quedat sense aquest àpat, els malalts de l'hospital de Sant Pau.DE TUIT A TUIT
@Soler_Toni
"Un diari italià reclama un partit Catalunya-Espanya per veure qui ha guanyat l'Eurocopa".