El d’ahir va ser un programa amb testimonis i aportacions al voltant de les asseguradores amb testimonis com el del JORDI de Torredembarra, que ens comenta una negociació amb una companyia d’assegurances:
“O bé no els interessa perdre abonats o pensen que és millor cobrar-ne 2 que perdre’n 4...”.

Els testimonis ens ha recordat aquesta expressió: “MIRAR DE CUA D’ULL”. Es diu de les persones desconfiades, potser quan llegeixen la lletra petita d’una assegurança.El MARC de Reus va xocar amb un porc senglar a l’agost. Ara, vuit mesos després, l’asseguradora li demana noves dades: “Em demanen qui és el propietari del porc senglar...”

La TERESA de Sabadell ens explicava com van expulsar el seu fill d’una companyia d’assegurances després de tenir un accident: “Portar a judici la companyia era caríssim...”

SABÍEU QUÈ...
La cafeïna millora el rendiment esportiu en atletes que en consumeixen dosis petites o moderades. La societat internacional de Nutrició en l’esport diu que el cafè pot ser bo pels esportistes, sempre i quan se'n faci un consum moderat. Aquests afectes positius es noten passats 60 minuts del seu consum .IMATGE PREMIADA
El guanyador és Jaime Agustí Sennacheribbo, per compartir amb nosaltres un moment deliciós de la pel·lícula francesa Intocable.TUIT A TUIT
@vicentpartal
"The Guardian diu que intervindran una autonomia en pocs dies. La meua aposta, diu ell, és castella la Manxa".