Diversos testimonis estaven relacionats amb el concepte de la fragilitat que ens ha suggerit aquest titular. Per exemple el del JOAN de Castelló ens va trucar preocupat perquè cria gallines per afició i es va trobar que se n’hi han mort dues. És el primer cop que li passa i s’ha adonat de la fragilitat d’aquests animals: “Dues han mort i n’hi ha unes quantes que no estan gaire fines...”

Uns testimonis que vinculem a aquest refrany: “A ALLÒ QUE NO HA DE DURAR, NO T’HI HAS D’ACOSTUMAR”.
Una manera de dir que hem de ser conscients de la fragilitat del que ens envolta.Al DIEGO de Bagà li van fer una mala passada. És col•leccionista de clauers. En va comprar una col•lecció i va tenir una desgradable sorpresa. Ens va dir: “M’han estafat i la policia no em fa cas...”

El JOAN de Vallcarca va viure una coincidència feliç relacionada amb una tassa de cafè que formava part de la col•lecció de “Cafès el Magnífico” de Barcelona. Havia de trobar-ne una en concret, sinó potser li haurien espatllat un dia fràgil.

El JOAN de TARRAGONA ens trucava per primera vegada per parlar dels “espatllats” que havien comentat molts oients: “Per experiència pròpia que avui en dia arreglen els espatllats els osteòpates i els quiropràctics...”

SABÍEU QUE...
Moure els ulls d’esquerra a dreta diverses vegades millora la memòria. Uns Investigadors d‘Anglaterra van sotmetre més de 100 persones a un experiment on se'ls donava llistes de paraules per recordar i reconèixer, i els resultats van ser que les persones a qui se'ls feia moure els ulls d'esquerra a dreta i dreta a esquerra durant 30 segons previs a l'experiment, podien recordar un 10% més de paraules que el grup que no ho havia fet. És una aportació Antoni LòpezIMATGE PREMIADA
La guanyadora és Neus Mir. Ens ha dit que fa dos anys, va anar a passar un estiu a l’Algue. Diu que és molt bonic. El que més li va agradar és que tots els rètols dels carrers estan escrits en català i sentir que la gent el parla. Tot i que té por que es perdi perquè els joves no el fan servir gaire.DE TUIT A TUIT
@joseppons
Retuit: "Condemna judicial a una companyia francesa de ferrocarrils pels retards continus dels trens regionals".