Buscant solucions desesperades. El JOAN de Sant Vicenç de Castellet ens va trucar per demanar informació perquè està a punt de quedar-se al carrer amb la família i, a la desesperada, pensa en la possibilitat de vendre un ronyó. Així ens ho explica:

El testimoni del Joan ens ha fet pensar en un refrany que diu: “A CASA DE L’AMIC NECESSITAT, VÉS-HI SENSE SER CRIDAT”. Significa que no has d’esperar a ajudar una persona necessitada, sobretot si és un amic.L’EDUARD de Cardona va anar al psiquiatre, que li ha recomanat una solució per la seva agorafòbia: “Haig de sortir de casa per superar la por als espais oberts”.

La ROSER de Vic ens va sorprendre demanant pàgines de contactes a internet per solucionar la solteria del seu fill de 25 anys. Tot seguit el TONI de Barcelona ens trucava per primera vegada perquè li va semblar que la Roser era en realitat un personatge mediàtic del programa “Fricandó matiner”.

SABÍEU QUE...
Un hipopòtam pot obrir tant la seva boca que hi podria caber un nen de 1.2 m. Hipopòtam significa cavall de riu. Son animals que passen la major part del temps dins l’aigua. Les seves orelles i orificis nasals es tanquen automàticament quan estan sota l’aigua. Són tant grans i pesats que poden fins i tot caminar en el fons dels rius o llacs.IMATGE PREMIADA
El guanyador és Antoni del Peral, per ser el seguidor 5.800 del nostre Facebook. S’incorpora a una nova eina del programa, la xarxa social 2.0, tot i que confessa que fa molt de temps que es un seguidor habitual a través de la ràdio.DE TUIT A TUIT
@324
La boira obliga a tancar el port de Barcelona i provoca retards a l'aeroport del Prat.