Ahir van coincidir diverses persones a qui se’ls havia fet tard, un d’ells ens va parlar de la criança del porc. El JOSEP MARIA de Linyola ens trucava per primera vegada. Havia plegat tard de la feina, que és criar porcs, i ens va dir: “Ara cobrem el mateix per porc que fa 10 anys.”

Aquest testimoni ens ha fet pensar en una frase feta que diu: “A QUI NO MATA PORC NO SE LI DÓNA LLONGANISSA”. Significa que els beneficis no solen arribar a qui no fa mèrits per aconseguir-losEl partit del Barça contra el Bayer Leverkusen, amb els cinc gols de Messi, va ser un dels temes recurrents de la nit. Amb l’excitació del partit a alguns aficionats se’ls va fer tard i ens ho van explicar per començar i per acabar el programa. Com a exemple les paraules de la Gemma i la Glòria. Totes dues ens trucaven per primera vegada:

El XAVIER treballa fins tard amb el taxi, des d’on ens va trucar per primera vegada per explicar una anècdota que li acabava de passar:

SABÍEU QUE...
L’any 1826 el farmacèutic anglès John Walker va descobrir el llumí de fricció tal i com avui el coneixem. Ho va fer gairebé per casualitat: Quan estava barrejant amb un pal, una mescla de sulfur d’antimoni i clorur potàssic, aquesta se li va assecar a la punta formant una petita llàgrima. Per treure-la, la va fregar i va veure que s’encenia. Durant anys, Walker va vendre llumins a la farmàcia però mai els va patentar.IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Conxita Fusté per la seva explicació de les residències que fan un funció terapèutica important, d’atenció social i sanitària per les persones grans. També afegeix, però, que els familiars han de visitar més sovint els seus avis. Finalment demana un aplaudiment per a la gent que hi treballa.DE TUIT A TUIT
@latdp
Històric. Messi és el primer jugador de la història de la Champions que marca 5 gols... I va jugar amb mal de cap.