Una frase va marcar la matinada passada, la va dir la Margarita de Barcelona i l’hem triada com a titular del Diari de Nit: "En 3 anys he enterrat 2 fills". La MARGARITA de Barcelona ens va trucar dolguda profundament per la mort de la seva filla de 50 anys. Va ser una trucada molt emotiva:

Aquest testimoni ens ha fet pensar en aquella expressió que diu: “LA TRISTOR ASSECA EL COR”. Una manera de convertir la sensació de la tristesa en paraules.Contrastos com el del dia i la nit. L’ALBERT ens va trucar des de La Paz, a Bolívia, perquè després d’un any de preparació ha aconseguit obrir un negoci de venda de material de construcció: “Estic súper content, inaugurem la primera botiga de les tres que tindrem a Bolívia...”

Seguim amb contrastos dia i nit. La MARIBEL de l’Eixample ens explica l’impacte que li va provocar veure una persona que s’anava a suïcidar llençant-se al buit des d’una grua de la Sagrada Família: “El que més m’ha sorprès ha estat veure que moltes persones ho estaven fotografiant amb el mòbil...”

SABÍEU QUE...
Hawai te la muntanya més alta del món... És el volcà Mauna Kea que si el mesurem des de la seva base, que està sota de l’Oceà Pacífic, fins el seu cim , supera els nou mil metres d’alçada. És una informació del Jordi Canal – Soler , viatger, biòleg i escriptor.IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Marisa Los. Encara que falten dies per les falles, la Marisa ens explica que avui ha anat a la primera “mascletà “ que s’ha fet a Valencia. L’olor de pólvora ens arriba fins a l’estudi de La nit dels ignorants 2.0 i ens agrada sentir-la i fer una mica de “forrolla”.

DE TWEET A TWEET
@xavicoral fa ressó d'una crida: "Ens ajudeu a difondre que dossabte 1.300 infants i joves escoltes faran una granb recapta d'aliments a Barcelona".