Ahir el programa va estar marcat per persones amb problemes d’estómac. La MARIA DOLORS de Sabadell ens va trucar per primera vegada per fer-nos una consulta íntima que va donar molt de joc durant el programa: “Vull solucionar els problemes de trànsit intestinal del meu marit...”

Entre els molts remeis i consells que van arribar per solucionar aquest problema, hi ha l’evident, que és anar al metge, també unes herbes anomenades “11-12 LAX” que es prenen directament: una cullerada amb un got d’aigua. Es va parlar del segó de civada i de les bledes, dos menjars rics en fibra. D’acompanyar una dieta de fruites i verdures amb exercici. El Kiwi, les peres i les prunes com a fruites que ajuden al trànsit intestinal, beure dos litres d’aigua o fer-se massatges a la panxa.Els testimonis d'ahir ens han fet pensar en aquella frase feta que diu: “A PANXA PLENA NO HI ENTREN PENES”. Què vol dir que una persona ben alimentada és més feliç que una que no ho està.Una altra mena de trànsit: Des del taxí, el LLUÍS de Barcelona ens va comentar la decisió del col•lectiu de taxistes de fer torns de matí i tardar: “Els taxistes ja hem votat, ara si ens donen la volta ens trobaran...”

El JOAN de Barcelona té problemes de vista que no sap si ha d’associar amb els seus mals de panxa: “He de saber si hi ha alguna relació entre una cosa i l’altra...”

SABÍEU QUE...
L’estrella polar es sobretot coneguda per indicar sempre el nord. Aquesta és la primera estrella de la constel•lació de l’Ossa Menor, però curiosament no és la que més brilla. Té la peculiaritat que es troba en l’eix de rotació de la terra de manera que, mirem des d’on mirem, sempre està indicant el nord.IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Mercè Fité. Opina que les persones de la tercera edat d’ara tenen més qualitat de vida perquè poden fer moltes activitats com anar a ballar, viatjar, fer cursets, manualitats o dedicar el seu temps i saviesa al servei dels altres a través del voluntariat.