Una paraula serveix de nexe d’unió dels testimonis més destacats de la nit, esperança. El FRANCESC MARTÍ, de 52 anys, bateria de professió i afectat de Parkinson des de fa més de tres anys: “L’esperança és en la investigació. Si d’aquí un temps això és pot superar farà feliç moltes famílies...”Testimonis que ens han fet pensar en aquella frase feta força coneguda que diu: “MENTRE HI HA VIDA HI HA ESPERANÇA”. Vol dir que mentre no som morts podem trobar solucions a les dificultats.El PALOMO d’Alacant va voler donar ànims al Francesc. Explica el cas d’una operació per eliminar la tremolor. Hem de dir que aquesta operació no se li pot fer al Francesc. Malgrat tot, queda la voluntat d’ajudar, que el Palomo explica: “Vaig veure per televisió una operació que pot donar esperances als malalts de Parkinson...”

L'esperança dels buscadors de tòfones que s’hi guanyen la vida i esperen trobar-ne un bon exemplar. El JORDI de Torredembarra i el PEP de l’Eixample ens parlen d’aquest fong caríssim i difícil de trobar:

SABÍEU QUE...
El nom de Sandvitx ve del IV comte de Sandwitch, el britànic John Montagu. Pel que sembla, va viure a les acaballes del segle XVIII i demanava als seus criats que li portessin al despatx talls de carn salada de vedella entre dues llesques de pa torrat per no interrompre les seves llargues hores de treball. Es una aportació de l’Antoni LópezLA IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Maria Estelles. Just quan fa un any que no arriba la senyal de TV3 al País Valencià, ens recorda que aquest dissabte hi ha convocada una manifestació sota el lema “ Estem sense senyal, però no sense veu”. I avui divendres, de les 17 a les 21:37 es farà una piulada massiva al Twitter amb l’etiqueta #fabravolemTV3, amb l’objectiu d’aconseguir ser trending topic.

EL GRAN TWEET
De l'Ara recollint les declaracions del Josep Carreras: "Catalunya mereix tenir un equip nacional propi".