Diversos oients van oferir testimonis que han inspirat el Diari de Nit vinculats al fet de pensar en els altres. Per exemple les paraules del MARC de Barcelona que ens va parlar de la por de conduir que té després d’un ensurt a l’autopista. El JOSEP d’Olost li explica que ha tingut accidents amb el camió i que li ha servit el fet de pensar en els altres per superar-los:

Pensant en els altres ens ha recordat aquella frase feta que diu: “A BONA GANA DE BALLAR, POC SO ÉS MENESTER”. Vol dir que a qui té bona voluntat no se l’ha d’empènyer.El MANEL BATALLA és pastor des dels 12 anys. Fa uns any va començar la seva faceta d’artista inspirant la seva obra en la preocupació pels altres: “En aquesta societat tots hi han de posar el seu gra de sorra...”

La CUCA MASCORT, directora i editora de la revista TOP GIRONA, ens comenta la seva lluita per mantenir en marxa aquesta publicació: “O tancaven o me’n feia càrrec...”

A aquest testimonis hi hem d’afegir una menció especial, són les paraules del JOSEP de Santa Coloma de Farners, que ens va recordar els anys que el músic Artie Shaw va passar a Begur. La CUCA MASCORT ens va parlar de celebritats internacionals de Girona i va provocar aquest testimoni del JOSEP:

SABÍEU QUE...
La frase “l’amor es cec” des d’un punt de vista científic es certa. La dopamina es una de les hormones que intervenen en el procés de l’enamorament. Aquesta substància fa que ens fixem en determinats aspectes sense tenir en compte altres estímuls negatius. A més, desactiva l’àrea que regeix el judici crític. Per això no li trobem cap defecte a la persona de la que ens hem enamorat. Es una informació de la societat espanyola de neurologia.IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Rosa Maria Moreno. Ens explica que condueix amb responsabilitat i prudència pensant en no fer mal als altres.

DE TWEET A TWEET
-324: "El president del Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carles Rivas, compara el català amb el mandinga"
-Quim Monzó: "Els números per comptar amb Mandinga: 1-Kilin, 2-Fula, 3-Saba..."