Les retallades a la sanitat pública han provocat una onada de solidaritat entre els savis/ignorants. Per exemple la MERCÈ de l’Hospitalet trucava per agrair públicament les atencions del personal sanitari de l’Hospital de Bellvitge de Barcelona: “Per una coincidència tràgica he tingut el marit i el pare hospitalitzats al mateix centre...”

Els testimonis de la nit ens han fet pensar en aquella frase feta que diu: “EL QUE NO ES PAGA AMB DINERS ES PAGA AMB DINADES”. Vol dir que d’una manera o una altra cal agrair els favors que es reben.La ROSER de Barcelona ens va trucar per primera vegada per sumar-se a l’agraïment al personal mèdic, en aquest cas de l’Hospital Duran i Reynal: “Havia de donar les gràcies, necessitava fer-ho...”

El que ha rebut en forma de premi el sindicalista i lluitador social ÀLVAR GARCIA. Li van concedir el premi Solidaritat 2011 de l’Institut de Drets Humans de Catalunya: “Vull dedicar aquest premi als meus pares, que em van portar a Catalunya...”

SABÍEU...
Per què ens xiulen les orelles després d’un concert? Quan rebem un excés de soroll aquest provoca una irritació en el cargol, que es l’òrgan que converteix la vibració acústica en estímul nerviós. Aquesta irritació és tradueix en aquest xiulet que sentim a les orelles. És important mesurar el volum dels auriculars o de la música que escoltem per no provocar una lesió a l’oïda.IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Montse Bonsoms. Deduïm que ens segueix via internet i escolta el programa a través del podcast. D’aquesta manera s'apunta al 2.0 del nostre nom. També per la recomanació musical que ens fa, la versió dels Guns’n’roses de la cançó que ahir va servir per acabar el programa “live and Let die”.

TWEET DESTACAT
Del crític Giralt-Miracle:
“Tàpies tenia una profunda espiritualitat que donava contundència a les seves idees”.