El diari s’ha inspirat en tres testimonis vinculats al concepte de generositat. I... Es pot ser més generós que fent donació del propi cos? La DOLORS IBORRA, mare de l’Irma Soler Iborra, va haver de prendre una decisió clau amb el seu marit. La seva filla era morta i els demanaven fer donació dels seus òrgans.

Els testimonis del diari ens han fet pensar en aquesta --------: “ALLARGAR LA MÀ”. Que significa ser generós, ser caritatiu.Donar-ho tot i també rebre. La MARIA ROSA de la Seu d’Urgell s’emociona quan dóna les gràcies als familiars dels donants.

Donar o no donar... El JOSEP de Sabadell i el PEPE GAMES ens posen exemples de la mala gestió del menjar sobrer en alguns grans supermercats. Diuen: “Prefereixen llençar el menjar abans d’abaratir-lo o donar-lo...”

SABÍEU QUE...
Per què els violins Stradivarius sonen d’una manera especial? Uns científics de la Universitat de Minnesota han fet servir un escàner per mesurar la densitat de la fusta, la mida i la forma d’alguns dels 650 violins Stradivarius que encara es conserven. Han pogut comprovar que a conseqüència de petites esquerdes, forats fets pels cucs i altres defectes, aquests instruments creats pel luthier italià Antoni Stradivari, tenen un so únic.IMATGE PREMIADA
El guanyador d’avui és Manel Bel, per les aportacions que ens fa sovint. Avui ens ha convidat a aquest cafè negre i intens que no hem pogut rebutjar...

La PARAULA BUIDA d'ahir era "LLUNA".