Ahir va ser un programa amb molta teca, sobretot pa, i n’hem tret testimonis que ho demostren. Per aquest motiu hem titulat el Diari de Nit: “LA BOSSA DEL PA”. Tots tenim records vinculats a aquella bossa amb una barra de pa que de petits pessigàvem de tornada a casa. Ens hi ha fet pensar el testimoni de la ROSA d'Olesa de Montserrat sobre les bosses del súper:

Sobre el pa hi ha una pila de refranys i frases fetes com aquesta: “EL PA NO CAMINA, PERÒ FA CAMINAR”.
Que evidencia la capacitat regeneradora del pa.De la bossa del súper a l’entranyable bossa del pa. Tres forners: El Ramon de Benissanet, el Josep de Maçanet de la Selva i el Salvador de Ciutat Vella ens van fer una panoràmica de la situació actual i del futur dels forners --------.

SABÍEU QUE...
L’expressió “Alça Manela!“, que la Carme del Bruch va fer servir referint-se a les retallades, es diu en record de la Manela Perea, una ballarina molt popular de mitjans del segle XIX. Aquesta explicació l’hem trobat al “Refranyer Barceloní” de Joan Amades.IMATGE PREMIADA
La guanyadora d’avui és NÚRIA CASAS, per la plasticitat, color, bellesa i vida del vídeo que ens ha penjat al mur del Facebook titulat “La vida de les Flors“.


La PARAULA BUIDA d'ahir era "PANS".