“PASSAT, PRESENT I FUTUR”. Tres estadis en el temps que coincideixen amb tres testimonis dels nostres oients. I comencem amb el present: El JOAN de Castellar ens explica una anècdota d’aquelles que et reconcilien amb el món i que li ha passat fa poc a Dubrovnik.Avui, 11 de l’11 del 2011 sembla un bon dia per reflexionar sobre el pas del -----. Sobre això hem trobat una cita de l’escriptor i filòsof Bernard de Fontenelle que diu: “Qui no perd el temps, en té molt ”.El passat: El FRANCESC de Barcelona va recordar un apunt de la seva biografia gràcies als comentaris sobre la publicitat al Metro.

Passat, present i ara futur. El catedràtic de física teòrica de la Universitat de Barcelona JOSÉ IGNACIO LATORRE ens comenta l’aplicació sense ànim de lucre de nom "Simfonia Massiva" pensada per crear una interacció coordinada amb motiu de la coincidència d’avui 11 del mes 11 de l'any 2011.

SABÍEU QUE...
Algunes persones es queden en blanc alguna vegada quan han de parlar en pùblic o en un examen, com li ha passat al governador de Texas, Rick Perry. La culpable que això passi és la corticosterona, una hormona que es segrega en moments d'ansietat i que bloqueja la recuperació de la informació fins a una hora després que desaparegui la situació de tensió.IMATGE PREMIADA
El guanyador d’avui és PABLO MARTIN ALBO-VILLACAÑAS que ha penjat una fotografia impressionant al Facebook des de Valencia, on es pot veure la llum que envoltava ahir el nostre satèl·lit. I Com diu l’expressió popular ens hagués agradat estar, mai millor dit “a la Lluna de València”.