21/05/2015: MAPA D'AMICS

Categoria: General
Escrit per: moderador
Contacta amb nosaltres

null

Obrim un mapa molt especial que posarà en connexió persones que tenen en comú el seu treball desinteressat pels altres. És una xarxa que s’anirà fent gran dia a dia. Una petita representació dels 670.000 voluntaris que hi ha a Catalunya, que representa el 13,1% de la població, que col•labora amb 300 entitats sense ànim de lucre. En aquesta xarxa que estem creant, cada amic és un punt de llum que ens inspirarà. Viatgem d’un punt a un altre a través de les persones. Cada voluntari en nomina un altre i amb ell obrim una nova via. Si us hi voleu apuntar aquestes són les vies de contacte: El telèfon 932017474, el correu: ignorants@catradio.cat i també Facebook.com/ignorants i Twitter/nitignorants.


.

13/07/2012: EXTRES

Categoria: General
Escrit per: moderador
Obrim una nova edició del Diari de Nit. Ahir vam sentir testimonis de persones que ens comentaven fets excepcionals, que surten de la normalitat en positiu i també en negatiu, com ara la CARME del Bruc, que posa els punts sobre les is a l’última retalladai diu: “En realitat el que fan és retallar el sou...”

Són testimonis que hem vinculat a aquesta sentència popular: “ARROMANGA’T UN CAMAL I VEURÀS QUINA POLSEGUERA”. Que es diu davant d’un fet o una cosa extraordinària.El MIQUEL PONGILUPPI fa 22 anys que és voluntari del Banc dels Aliments. Diu: “Recollim més menjar però ara hi ha molta més necessitat...”

L’EDUARD de Cardona ha estrenat cuina vitroceràmica i diu: "Em fa il•lusió. Ara hauré de canviar els estris de cuina”.

SABÍEU QUE...
La sargantana es pot despendre de la seva cua per entretenir als seus depredadors mentre fuig.La guanyadora és Margarita Canet Llabrés, que explica que el Nil no és el riu més llarg del planeta però té un encant especial. I navegar-hi amb falupa, un dels millors plaers del món.TUIT A TUIT
@JosepM.Mainat
"La filla de Carlos Fabra, diputada del PP, ha estat l'estrella a la xarxa amb el seu "Que se jodan" quan Rajoy anuncia retallades als aturats!"


.

12/07/2012: SITUACIONS LÍMIT

Categoria: General
Escrit per: moderador
Tenim preparada una nova edició del Diari de Nit. Ahir vam sentir testimonis que feien referència a situacions vinculades a la crisi. Com ara el JORDI de Torredembarra que ens va trucar per comentar el cas d’un drapaire amb vocació d’ONG. Diu: “Li toca jubilar-se però no plegarà per no deixar desateses aquelles persones sense recursos que obtenen alguns diners amb el reciclatge...”

Aquests comentaris estan relacionats amb els testimonis d’ahir que ens han portat a aquest refrany: “ESTAR SOBRE UN VOLCÀ”.
Que es fa servir per dir que es viu una situació social o política molt inestable.La MONTSERRAT de Les Corts ens explicava que una revelació que va tenir durant el seu 57 aniversari li va espatllar el dia. Diu: “M’he adonat que estem vivint una guerra encoberta...”

SABÍEU QUE...
Hi ha pedres que s’utilitzen per refredar. Venen de Suècia i tenen forma de cubs. No embruten i es poden comprar per Internet. És una aportació a càrrec de l’Antoni LòpezIMATGE PREMIADA
El guanyador és Vicenç Ribot Respecta que ens proposa un concert dels Manhattan Transfer el dia 23 dins el marc del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.TUIT A TUIT
@VicentPartal
"La pujada de l'IVA representarà 415 euros de mitjana per família cada mes"..

11/07/2012: AMORS

Categoria: General
Escrit per: moderador
Ahir vam sentir testimonis relacionats amb diferents menes d’amor. L’amor filial i també l’amor de parella... Com és el cas de la
La ROSA de Barcelona celebra 80 anys avui i se sent molt alegre, sobretot per l’amor que sent pels seus néts. L’ENCARNACIÓ de La Sagrera comparteix amor pels néts i diu: “El meu nét m’ha regalat una entrada per “Madame Butterfly” de la temporada que ve...”

Els testimonis d’ahir ens han portat fins a aquest refrany de saviesa popular: “AMB TOTS SIGUES AMORÓS I AMB TU RIGORÓS”.
Que vol dir que cal ser més exigent amb un mateix que amb els altres.El JOSEP MARIA de Girona ens va sorprendre a tots quan ens va explicar que s’havia casat dissabte. El FERRAN del Carmel també ens va fer una confessió. Va dir: “Quan la veig sento l’impuls d’abraçar-la...”

SABÍEU QUE...
L’origen de les patates xips té a veure amb el novaiorquès George Crum, xef d’un restaurant de Saratoga que va voler satisfer un client que sovint es queixava del gruix de les patates fregides. Això va passar l’any 1853.IMATGE PREMIADA
La guanyadora és: La Carmina Fernando Mesegue per voler compartir amb tots nosaltres el record d’uns dies de vacances que ha fet al Penyal d’Ifac a Calp. Ens ha enviat aquesta fotografia on ho podem veure.DE TUIT A TUIT
@CarlesCapdevila
"La portada de "The Economist" contra la banca: "Banksters".


.

10/07/2012: MALS I REMEIS

Categoria: General
Escrit per: moderador
Tenim al davant una nova edició del Diari de Nit. Recordem que la matinada de dissabte hi va haver diversos testimonis vinculats a problemes de salut i a remeis casolans. D’aquí un moment en recordarem alguns com ara el de L’ANNA de Girona que va obrir el foc a començament del programa comentant que una amiga, que és mestra, acostuma a tenir afonia per culpa de la seva feina. Diu: “Potser els ignorants la podrien ajudar...”

Testimonis amb receptes curatives que ens han portat a aquest refrany: “NO CREGUIS EN ELS REMEIS QUE CURIN TOTS ELS MALS”. Una manera de dir que cada mal té el seu remei.La CARME de Sant Fost de Campsentelles va obrir una altra via de comunicació en el programa perquè estava passant un mal de queixal dels forts. Va dir: “Tinc un flemó que no em deixa viure. Qui em pot ajudar?”

SABÍEU QUE...
El nom de Milú ,el gos que acompanya al periodista Tintin en les seves aventures, era el nom d’una ex-parella de l'autor, Hergé.
És una aportació de l’Antoni LópezIMATGE PREMIADA
El guanyador és Antoni Del Peral. Diu que no ha ha dubte que la moto més representativa de Montesa es la Impala. Un marca que l’ha fet recordar quan ell tenia 2 anys i per soroll ja sabia que el pare arribava a casa, just abans que a la televisió fessin els telerines.DE TUIT A TUIT
@324cat
"Obama proposa reduir els impostos a la classe mitjana".
.
 
Catalunya Ràdio

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA
Atenció a l'Audiència