Obrim un Diari de Nit amb testimonis de persones que parlen del voluntariat i de les persones disposades a fer més per ajudar els altres en aquests moments difícils. La ROSER MARTÍ és voluntària de la Fundació Comtal a Ciutat Vella. Dóna suport escolar a nouvinguts i diu: “No hem d’esperar que les coses les arreglin els altres...”

Els testimonis del Diari de Nit estan vinculat a aquest refrany: “TOTA PEDRA FA PARET”. Vol dir que qualsevol ajuda, per petita que sigui, pot ser útil per als altres. .La FINA MARIA de Barcelona ens parlava de la Fundació Avismón, que l’ha ajudada i on admeten voluntaris. Responia a la pregunta del Josep de Sabadell, que volia fer de voluntari. La Fina Maria ens va dir: “M’han portat una rosa i un llibre i cada divendres rebré un lot de menjar a casa...”

LLUÍS BERNABÉ és el director de la Marató per la Pobresa de TV3 que es farà el 27 de maig. Li hem trucat arran de la pregunta del Josep de Sabadell que volia fer-se voluntari de la Marató. Ens hem posat en contacte amb Lluís Bernabé per preguntar-li com pot col•laborar en aquesta edició dedicada a la pobresa i d'altres questions que ens comenta en aquesta petita entrevista:

SABÍEU QUÈ...
El vinagre de poma és un tractament natural per a malalties que normalment es tracten amb antibiòtics. El vinagre de poma s’obté posant en barrils la fruita fresca picada. La fermentació natural desenvolupa una escuma bacteriana anomenada “mare” formada per enzims i minerals d’alt valor medicinal. Com ara la sinusitis i el mal de coll. Serveix per combatre el colesterol, les al·lèrgies, la fatiga muscular, els símptomes de la gota i l'artritis, entre d'altres...IMATGE PREMIADA
El guanyador és Víctor Morató, a qui agraïm que ens hagi facilitat la web on podem esbrinar el nostre nom en pagès. Així podem dir-vos que en el programa tenim el Tomàs de las Caves. A veure si sabeu de qui es tracta?
http://www.elforat.net/generadors/pages/TUIT A TUIT
@324cat
"El bosc de Poblet cobrarà 10 euros per permetre collir bolets"


.