La nit d’ahir va estar protagonitzada en bona part pels ocells. Vam percebre que moltes persones tenen experiències interessants vinculades a aquests animals. Com ara el CLAUDI de Barcelona que havia passat un dia trist però un ocell que li va entrar per la finestra li va alegrar la jornada: “És una barreja entre un canari i un pardal...”

Els testimonis que hem rebut ens han fet pensar en aquesta expressió: “DE LA PRIMERA VOLADA”. Que es fa servir per designar una persona molt jove o que s’inicia en alguna activitat.La ROSER de Cornellà explicava que va tenir una oreneta d’okupa en una gandula del pati. Diu:
“Me’n vaig adonar quan ja feia dies que dormia a casa...”

El VÍCTOR de Santa Maria de Palautordera explica com el seu fill va fer amistat amb un pardal: “Van coincidir la innocència d’un nen i d’un ocell...”

SABÍEU QUE...
El Baix Empordà es un dels pocs llocs al món on creix l’Alzira surera. Aquest arbre té una escorça molt gruixuda, flexible i aïllant, tant que el protegeix del foc. El suro de l'escorça es talla durant la primavera i l’estiu, és quan és més fàcil separar l’escorça del tronc.IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Evangelina Peñalver. Per parlar-nos del Rossinyol del Japó i penjar al Facebook aquesta fotografia.DE TUIT A TUIT
@caragirat
"Qui pot defensar que els estudiants catalans rebin el 5% de totes les beques de l'Estat i els estudiants de Madrid el 58%?"
.