El d’ahir va ser un programa fet en família, amb emocions i aportacions al voltant del concepte de l’ajuda. Són testimonis com el del TONI de Barcelona i el JORDI de Sant Gervasi expliquen que aprofitaran les entrades que vam regalar de l’espectacle “Rock de ballet” amb la mare i la germana.

Els testimonis del Diari ens han recordat aquest refrany: “AL CAIGUT DÓNA-LI LA MÀ I DESPRÉS ELL T’AJUDARÀ”.
Vol dir que l’ajuda ha de ser un camí de dues direccions.El JOSEP de Barcelona, afectat per la malaltia, troba suport en la família dels ignorants per anar superant el dia a dia. En nom de totes les persones que formem La nit dels ignorants 2.0 li donem el nostre suport. Recordem què ens va dir:

La Psicooncòloga de la Fundació “Roses contra el càncer”, MERCÈ OMS, va parlar de l’atenció als malalts i de com els equips de voluntaris, amb la treballadora social i la psicooncòloga agombolen els malalts en família:

SABÍEU QUE...
Un equip d'investigadors de la Universitat de Pennsilvània ha localitzat la proteïna que provoca l'alopècia. És un descobriment científic que pot despertar l'interès entre la població masculina. El 80 per cent dels homes n’estan afectats abans dels 70 anys. Aquest avenç obre la porta al desenvolupament de nous fàrmacs contra la calvície.IMATGE PREMIADA
El guanyador és Robert de VIc per haver il·lustrat amb aquesta fotografia com es viu la primavera a la plana de Vic.

IMATGE TUIT

TUIT A TUIT
Pep Guardiola
"Hem d'esperar l'evolució d'Abidal, els pròxims dies seran clau per veure com va tot".
.