Els testimonis que hem rebut ens han portat a titular el Diari amb aquesta pregunta: “PERILLA LA PAU SOCIAL?” L’EDUARD de Sabadell es queixa de l’actuació d’algunes persones implicades en la manifestació d’ahir. L’ISAAC de Prats de Lluçanès va trucar per primera vegada per fer palès que la majoria dels manifestants eren pacífics.

Testimonis que ens fan pensar en aquest refrany: “CERCA PAU I FUIG DE GUERRA, PERQUÈ TALLA MÉS QUE SERRA”. Una dita que deixa ben clar que de la guerra no en surt res de bo.El ROGER de Barcelona diu que se n’ha fet un gra massa en les actuacions dels que han intervingut als aldarulls. La CARME es queixa que la policia es va trobar enmig de la manifestació i li va tocar el rebre injustament:

EL JOAQUIM de Barcelona va veure els aldarulls de la manifestació des de la finestra de casa i va agafar por. El LLUÍS, des del taxi, diu que ell no ha pogut secundar la vaga i que no cal espantar-se tant per uns contenidors cremats.

SABÍEU QUE...
El popular ratolí Pérez va ser ideat pel jesuïta Lluís Coloma per consolar al jove rei espanyol Alfonso XIII. Ho va fer després que aquest hagués perdut una dent amb vuit anys d'edat. Coloma va imaginar un petit rosegador que vivia amb la seva família dins d'una llauna de galetes a la llavors famosa confiteria Prats, a poc més de cent metres del Palau Reial de Madrid. Una aportació Antoni LòpezEl guanyador és Ignasi Ripoll per la lliçó de naturals que ens ha fet. Explica que al Delta del Ebre han arribat tot un munt d’espècies migratòries des d'’Àfrica: El fumarell, el camesllargues, l’arquella, el mosquiter comú...DE TUIT A TUIT
@324cat
L'Ajuntament de Barcelona es personarà com a acusació en les causes obertes contra els esvalotadors.

.