La temperatura i els testimonis d’ahir ens han fet pensar en aquest titular. Per exemple les paraules de la FINA MARIA de Barcelona que ens explica una anècdota de fa 84 anys encongida pel fred: “És que no tinc calefacció a casa...”

Els testimonis ens han fet pensar en aquella frase feta que diu: “A L’HIVERN DIA I SOLET, LLUNA I NIT QUAN NO FA FRED”. Vol dir que en ple hivern és millor no sortir gaire de nit.RAMON NORÓ, que és portaveu de l’Associació Arrels, dedicada a les persones sense llar de Barcelona, ens explica que més de 500 persones han dormit al ras aquests dies: “Només un ja són molts...”

L’ALBERTO de les Franqueses ens fa un esquema molt complet de les nevades més importants de les últimes dècades i diu: “La d’avui no crec que sigui gaire històrica, la veritat...”

SABÍEU QUE...
Escoltar música suau ajudar a millorar el sistema nerviós. Segons un estudi de la Universitat de Florència, escoltar una mica de música suau de forma regularment durant un mes disminueuix fins a 4 punts la tensió.IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Rosa Fuster Escuder. Ens ha enviat aquesta imatge que sembla una postal amb una pala de neu al jardí de casa seva a Boulder, Colorado. Això sí que es una gran nevada.

La PARAULA BUIDA d'ahir és "VEREDICTE".


.