És evident que l’arribada del fred és notícia. De fet, aquesta nit passada ja s’intuïa, en part gràcies als testimonis dels nostres oients. Com el del JAUME que ens trucava des d'una ermita a l'Alt Empordà: “Ens esperen nits molt fredes...”

Testimonis com aquest ens han fet pensar en aquella frase feta que diu: “A L’HIVERN EL MILLOR AMIC ÉS UN BON ABRIC”. Un record del temps en què l’hivern durava més i també era més fred que ara.El fred va més enllà del termòmetre: És el cas de la MARIA, que és administrativa en el sector de l’ensenyament i està a l’atur des de fa 3 anys: “Amb la prestació social no m’arriba per pagar la hipoteca. Espero que hi hagi una solució...”

La JUDIT ens va trucar des d’Alcover , ens va parlar d’un funeral mentre preparava una --------- :
"Dos plats d’escudella i el fred és fora...”

SABÍEU QUE...
La temperatura més freda, des de que hi ha registre escrit va ser de – 32ºC. Va ser el 2 de febrer 1956. Es va registrar a l’estació meteorològica de l’Estany Gento, al Pirineu de Lleida.IMATGE GUANYADORA
La guanyadora és la Cris Batlle Gallardo que ens ha explicat com prepara l’arribada del fred: Amb crispetes i xocolata desfeta.

La PARAULA BUIDA d'ahir és "PENSIÓ"..