Aquests dies, nens i grans disfressats de metges. Ahir el programa es va posar la bata blanca, per això hem titulat el Diari de Nit: “SALA D’ESPERA”. Com és el cas de la MONTSE ALUJÀ que està casada amb el Francesc, afectat de Parkinson, i ens explica què representa conviure amb aquesta malaltia: “Hem fet un esforç d’adaptació i ara intentem gaudir de la vida...”Els testimonis d'aquest diari ens han fet pensar en aquella frase feta que diu: “AL BON DIA DÓNA-LI ENTRADA I ESPERA LA NUVOLADA”. Vol dir que quan les coses van bé cal preparar-se per quan s’espatllin.La ROSER de Gràcia ens fa sentir el dia a dia d’una malalta de Parkinson: “És terrible que t’hagis de quedar així...”

El RAMON de Sant Vicenç dels Horts, afectat d’un càncer que s’ha estès. Recomana una infusió que neteja el fetge: “A mi la quimioteràpia no m’atacarà el fetge gràcies al boldo...”L’ANNA de Camprodon ens presenta l’altra cara de la moneda. En el context del Carnaval ens explica la seva disfressa: “Quan ho expliqui a la meva filla no s’ho creurà...”

SABÍEU QUE...
La cançó "L’estaca" de Lluís Llach va ser adoptada com a himne propi pel sindicat polonès Solidarno- (Solidaritat). Es veu que s'han fet més de cinquanta versions d’aquesta cançó que va popularitzar Lluís Llach l’any 1968. La lletra fa referència a la lluita per la llibertat durant la dictadura del general Franco i està inspirada en Narcís Llansa i Tubau , també conegut com l’avi Siset, el barber de Besalú.LA IMATGE PREMIADA
La guanyadora és Carmen Gómez amb el seu testimoni d'ànim a la Roser de Gràcia , malalta de Parkinson que ens va dir que la seva família ho vivia amb angoixa i no ho acceptava gaire be. La Carme explica que es un fet normal i que canviarà amb el temps quan la família s'hagi adaptat a conviure amb la malaltia.

EL GRAN TWEET
Del periodista Jofre Llombart: "On acaba el súper i on comença la cambra frigorífica".
.