ArròsAquesta setmana, el CUINES no s’emetrà dilluns, de manera que dedicarà els programes de dimarts a divendres al restaurant Moments de Barcelona, que assessora la multiestrellada Carme Ruscalleda.

Dimarts, amb el xef del restaurant, Raül Balam Ruscalleda, aprendrem a fer fideuà vegetal, una manera senzilla i diferent de cuinar els fideus. El dimecres veurem com es fa la truita de pa amb tomàquet i escamarlans, que reinventa així una de les receptes més clàssiques. Dijous augmentem el nivell de dificultat fent un suquet d’escórpora, que té l’essència del plat tradicional, però una presentació ben diferent. Finalment, divendres seguirem la tradició de fer cuina casolana, per això el xef Raül Balam ens prepararà unes croquetes de formatge blau.

Tant el gust com l’oïda hi sortiran guanyant aquesta setmana, amb la compositora i cantant Natalie Merchant, que va ser la veu del grup independent 10.000 Maníacs.