La SabinaAquesta setmana, el Cuines coneixerà la rebosteria de Roquetes, amb la cuinera Sabina Mayor de la Pastisseria Sabina, dolç i salat, que ens prepararà unes postres dolcíssimes.

Dilluns comencem la setmana amb uns Ametllats, uns dolços molt tradicionals de les terres de l’Ebre. Dimarts podrem veure com es cuina un Cóc daurat, un plat ja d’una dificultat més elevada. Dimecres gaudirem d’un Got de crema anglesa amb maçana caramel•litzada, unes postres en vertical que són una veritable barreja de gustos dolços i àcids. Finalment, dijous fem tradició novament amb un Cóc de maçana.

A l’apartat de Cuina de Casa, canviem el xip completament per a fer, amb l’estudiant de teatre Marc Barberà, uns Macarrons amb tonyina cuinats d’una manera diferent.

Totes aquestes receptes aniran acompanyades de la bona música de Tanita Tikaram, el prototip de cantant multiètnica que s’obre pas a la dècada dels noranta.