TartarAquesta setmana, el “CUINES” ens delecta amb cuina de Palamós amb el cuiner Toni Izquierdo, xef del restaurant Mas dels Arcs, que ens prepararà quatre receptes.

Arrenquem la setmana amb un acolorit tàrtar de gambes de Palamós amb alvocat i tomàquet, un plat molt fresc i perfecte per a l’estiu, això sí, amb les famoses gambes que duen el cognom de la població del Baix Empordà com a signe de qualitat. Dimarts fem més tradició amb un arròs caldós també amb gambes de Palamós i amb botifarra negra. Dimecres aprofitem els productes de temporada per fer unes verdures saltades amb sepionets, i, finalment, posem el punt final dijous amb una sopa de recuit de fonteta amb fruits vermells, unes postres molt fàcils de fer i perfectes per a qui li agradi el contrast de gustos.

A la secció de Cuina de casa del divendres, la Clara Antúnez, nutricionista i sommelier de la mateixa població, ens prepararà una cassoleta de cananes, les germanes pobres del calamar, que val la pena tenir molt en compte tant pel preu com per les qualitats que té.

Durant aquests programes, el muntador musical ens dóna a conèixer quatre obres de Juan García Esquivel, pare de la música lounge i un dels primers investigadors de l’estereofonia.