TorreóAquesta setmana, el “CUINES “ ens introdueix en el món gastronòmic de Xerta. Per fer-ho gaudirem de la presència del cuiner Fran López, del Restaurant El Torreó de l’Indià, que té una estrella Michelin. El Fran López ens oferirà un repertori de plats, pensat perquè els pugueu fer a casa, on els productes de la zona hi son molt presents.

Començarem el dilluns amb un plat protagonitzat pel peix i les verdures; les espardenyes. El dimarts, en canvi, passarem a fer un plat d’arrel tradicional de les Terres de l’Ebre, l’arròs, col i fesols. Continuarem el dimecres amb una refrescant amanida de mol•luscos i, finalment, acabarem el dijous donant novament protagonisme al peix fent una anguila amb faves.

Pel que fa a la secció Cuina de Casa, de divendres, aprendrem a fer un plat molt típic de Xerta, de la mà de la Montse Aviñó; la fogasseta.

Durant aquesta setmana també podrem escoltar bona música amb el grup de folck-pop Belle&Sebastian, original de Glasgow.