PomaAra és un bon moment per comprar pomes que no hagin viatjat des de l'altre cantó del món i preparar-les per fer d'acompanyant o solista als plats. I no sempre a l'hora de les postres, que amb les carns lliguen fantàsticament.

Conill amb poma daurada i salsa de mostassa: bon acompanyant per al conill en aquesta preparació de la meritxellbr

Textura de botifarres amb pomes: un plat per nota, aquest del Cuines.

Magret amb poma caramel·litzada: la betflorensa incorpora la poma de suculent complement a un plat de carn

Pastís de formatge i poma: l'anaori ens presenta aquestes postres que lliga tan bé làctic i fruita.

Mousse de mascarpone i poma: una delícia per sorprendre, del Cuines

Pastís tatin de pomes: al Cuines ens van ensenyar a fer aquesta recepta tan clàssica i tan bona

Tortada de poma àcida i llima: la fotografia d'aquest plat del josepbelmonte ja fa venir ganes de devorar-la!