Setembre, temporada de veremar el raïm. Per fer vins, però també per menjar-se'l i portar-lo a la cuina. Hem seleccionat unes quantes receptes perquè preparis a casa. Prepara el vinet per acompanyar-les!

Aperitius: raïm, formatge i nous: una recepta senzilla belga que van mostrar al "Karakia". Tres ingredients, gustos que lliguen.

Pa amb tomàquet, sardines i raïm: combinació interessant i fàcil de preparar que ens proposava "Cuina per solters".

Ajoblanco amb raïm i atmetlles: un clàssic de la cuina del sud d'Espanya. Vist al "Cuines"

Amanida de raïm i formatge en conserva: amanida refrescant per ara que encara no ha arribat el fred, de la betflorensa

Ànec mut del Penedès amb cava i raïm: aquí el raïm ataca en la versió fruita i en la versió amb bombolles. Una recepta del "Cuines"

Rodó de vedella amb raïm: un segon deliciós, que fa de dinar de diumenge, de lacuinadelanna.

Medallons de rap amb raïm: també lliga bé amb peix el raïm, una altra bona recepta del "Cuines"

Llobarro amb cava i raïm: un altre plat fantàstic per quedar bé, el vam veure a "Cuina per solters".