Vins de l'Empordà Els vins i cellers de la comarca de l'Empordà s'apunten al 2.0 i des d'aquest mes de setembre compten amb un nou portal a la xarxa.

Es tracta de www.vinsdelemporda.com, un projecte nascut des de la iniciativa privada amb l'ambició de potenciar l'enoturisme i d'aprofitar l'oferta vinícola per promoure el turisme a la comarca tot l'any i que compta amb la col·laboració de la DO Empordà i la implicació de diversos cellers, restaurants i hotels de la zona, juntament amb el Patronat de Turisme, els Consells Comarcals, alguns ajuntaments, Cambres de Comerç, la Universitat de Girona, l'INCAVI, i d'entitats com Costa Brava Hotels, Blau Verd Hotels, la Cuina de l'Empordanet i la Cuina del Vent

La pàgina es va presentar al celler Espelt de Vilajuïga el passat 9 de setembre, en el marc de la celebració de la 26a Mostra del vi de l'Empordà a Figueres que tindrà lloc en aquesta localitat fins el 12 de setembre. Tot i això el web no estarà totalment operatiu fins el proper 15 de setembre.

A banda, els propers mesos s'engegarà el Vibus, una activitat que inclourà visites a cellers de l'Alt Empordà amb servei de microbús que tindrà sortida i arribada a Roses.