Coca de verdures amb rovellons
Enguany la temporada de bolets s'ha avançat i als boscos d'arreu del país ja en podem trobar. Es preveu una bona temporada i, a més, s'espera que durant aquesta primera quinzena de setembre caiguin més ruixats. El rovelló és un dels bolets de bosc comestibles més coneguts a Catalunya i un dels més apreciats gastronòmicament, ja que es pot preparar de moltes maneres i amb moltes combinacions. Us en proposem algunes de les que podeu trobar al Clubdecuines:

Canelons de rovellons: una manera diferent i boníssima de preparar el farciment dels clàssics canelons. Ens la proposaven a "Caçadors de bolets".

Coca de verdures amb rovelllons: Una proposta vegetal que combina rovellons, carbassons, patata i albergínia. Ideal per a un sopar informal i adreçada sobretot a aquells a qui no us agrada la carn. És una recepta de bernatolivart.

Capipota amb rovellons: Un plat ben contundent que vam poder veure a "Cuines".

Sopa de rovellons i arrels de tardor. En sopa els bolets també són molt saborós. Aquest plat és perfecte per entrar en calor durant els primers mesos freds. És una suggerència de "Cuina x solters".