Escrit per: clubdecuines
Pastís de formatge amb fruites vermelles Cookingdesign1989 es va incorporar al Clubdecuines a principis d'aquest mes i des d'aleshores s'ha convertit en un dels usuaris més actius del portal. De moment ja ha publicat 28 receptes d'allò més variades.

Destaca per la seva originalitat en la combinació d'ingredients en alguns plats com per exemple la Pizza de colors o el Pastís de patata i també en la preparació de verdures, tal com podem veure en els Farcellets de col o els Embolcalls de bleda.

Durant aquest temps també ha inclòs algunes receptes de postres i dolços com aquest Pastís de formatge amb fruites vermelles que té una pinta boníssima! Seguiu-lo ben d'aprop, de ben segur us sorprendrà!

Categories: Usuaris
Escrit per: clubdecuines
Truites farcides
Aquest mes destaquem a Toniamar, una usuària que es va incorporar a la comunitat del Club de Cuines fa tot just un parell de mesos. Des d'aleshores ha publicat quatre receptes que han rebut molt bona acollida per part dels altres usuaris i en les quals s'endevinen aires balears. En aquest sentit podem destacar el Bacallà amb tumbet mallorquí, un plat que elaborat amb bacallà pot ser boníssim però que, tal com ens indica Toniamar, també podem preparar amb pit de pollastre o amb llom. També ens ha proposat altres receptes ben originals com les Truites farcides o Piteres de pollastre amb nata i mostassa de Dijon. De moment tot el que ha anat publicant ens ve molt de gust! Us recomanem que no li perdeu la pista!
Categories: Usuaris
Escrit per: clubdecuines
Muffins
Catieu és una de les darreres incorporacions al portal del Club de Cuines i de ben segur, una de les més dolces. Aquesta usuaria va començar a publicar les seves receptes a principi de mes, totes elles perfectes per als més llaminers de la casa. Catieu fa servir la imaginació per capgirar els dolços més tradicionals, ens ha sorprès amb muffins de tot tipus, de galetes Oreo, de torró de xocolata o Mascarpone i també amb magdalenes amb un punt diferent: amb ametlles, anissades...Totes tenen una pinta boníssima! Si sou fanàtics del dolç, us recomanem que la seguiu ben d'aprop!

Categories: General , Usuaris
Escrit per: clubdecuines
Pizza amb trompetes de la mort
Reprenem un bon costum que els darrers mesos teníem una mica oblidat: destacar, a finals de cada mes, un dels usuaris del Clubdecuines per la seva aportació. I aquest mes d'octubre, la usuària destacada és carminafm! Ja fa temps que participa en el portal, on publica receptes de tot tipus, de les quals podríem destacar els plats de cuina tradicional catalana. Durant aquest darrer mes ens ha proposat un bon ventall de receptes per cuinar amb bolets, perfectes per gaudir de la temporada! N'hi ha de més innovadores com la pizza amb trompetes de la mort, i d'altres de més tradicionals però amb un punt original com, per exemple, la vedella amb rovellons i castanyes i els canelons de bacallà amb bolets. De ben segur, totes per llepar-se'n els dits!

Aprofitem aquest post per donar la benvinguda al Clubdecuines als usuaris que aquest mes han publicat la seva primera recepta: ladisse, delicatessen, toniamar, dani_griera i wuila. La família no para de créixer!

Categories: Usuaris , General
Escrit per: clubdecuines
En Semitiel és l’usuari destacat del mes d’abril al Clubdecuines. Va començar a publicar les seves receptes a principis de mes, i ja en porta gairebé una desena! Tot i que al seu perfil es declara fan d’un plat tan senzill com els ous ferrats, ens sorprèn amb propostes molt més elaborades, com el magret d’ànec amb salsa de gerds o els 3 arrossos amb verdures i botifarres.

A destacar d’en Semitiel, també, la seva predilecció pels llegums, sempre amb denominació d’origen: cigronets de l’alta Anoia amb cansalada, mongetes del ganxet amb botifarrons o tortel·lini amb pèsols de la floreta són algunes de les seves receptes més destacades.
Categories: Usuaris
Escrit per: clubdecuines
Recepta d'angelnicolau
La competició de Club de Cuines dedicada a receptes amb formatges ha acabat amb un guanyador clar: angelnicolau amb la recepta "Nius de pasta cruixents amb pernil ibèric, trompetes de la mort, nous i formatge", que ha obtingut 20 mossegades.
Aquesta competició ha tingut grans i gustoses aportacions a destacar, com aquest pastís de formatge, aquesta crema de formatge blau, aquestes creps d'amanida i formatge fresc amb vinagreta de iogurt, aquesta "Charlotte" de maduixots o aquestes aquestes floretes de salmó. I no oblidem que tenim un canal dedicat expressament a aquestes i altres receptes que tinguin el formatge com a element indispensable! Una delícia! Ah, per cert, i si regales formatges entre els teus amics del Facebook encara pots guanyar una samarreta!
Categories: Usuaris
Escrit per: clubdecuines
El setembre és un mes mandrós a la cuina... fa bon temps, els usuaris tornen de vacances (alguns encara són fora) i els costa passar estones preparant receptes. Això sí, molts amants de la cuina s'han apropat a Clubdecuines i han fet el pas de publicar. Un pas important, el de mostrar les creacions pròpies a la resta de la comunitat de Clubdecuines. D'entre tots els que han superat aquest pas i, a més han repetit!, hi trobem lapito, que amb tres receptes s'ha convertit en l'usuari del mes. Un usuari amb preferències clares, tant d'ingredient principal, el formatge, com de cocció preferida, el forn. Cal destacar la recepta del pastís de tomàquet, albergínia i ceba amb formatge Milner , que fa obrir la gana. Però tampoc podem deixar de mencionar la de bròquil al forn i la d'espàrrecs amb formatge. Una manera de fer divertida la verdura!
Categories: Usuaris
Escrit per: clubdecuines
Aquest mes destaquem jobosneg71, un usuari que en poques setmanes s'ha col•locat entre el tercer i quart lloc dels usuaris amb més receptes penjades (més de 30!). Ens ofereix tot tipus de propostes per a tot tipus de paladars: des d’un arròs blanc amb lluç i maionesa a un filet de vedella amb fetge d’ànec, passant per unes postres de taronja amb sucre. No ens podem estar de destacar-ne les seves receptes de peix i marisc (suquet de serrans o d’anxoves, musclos, calamars a la romana, bacallà, pagell a la papillota...) i la gran quantitat de receptes amb formatges que té: formatge fos, provolone al forn, escalivada amb formatge de cabra, formatges amb vinagreta... Mmmmm...
Categories: Usuaris
Escrit per: clubdecuines
Recepta iaiaqueta

L'àvia més activa del Clubdecuines. La iaiaqueta té 65 anys i ens ensenya el seu saber culinari a les més de 20 receptes que ja ha afegit a la pàgina. Les últimes, ideals per ara a l'estiu: una sangria de cava i fruitetes, una amanida al seu gust o una crema freda d'hortalisses. Si esteu buscant receptes sense gaire complicació, no us estigueu de provar el carbassó al microones"> o el pollastre superfàcil. Amb aquest exemple de la iaiaqueta animem tots els avis i àvies amb ganes d'explicar-nos les seves receptes i trucs de capçalera al Clubdecuines. Volem aprendre!
Categories: Usuaris
Escrit per: clubdecuines
D'aquest mes de maig escollim la usuària murgula. Que segons ens diu a la seva fitxa és de Sant Mateu de Bages. Ja ha arribat a la trentena de receptes, que inclouen -fent honor al seu nom- algun protagonisme dels bolets, com uns peus de porc amb marçots (bolet, que pel que hem buscat, també es coneix com a bolet d'esquirol o bolet de neu -o “seta de marzo” en castellà-). I, evidentment, un carpaccio de peu de porc amb salsa de múrgules. Que ha de ser boníssim!

La murgula va directa a barraca: explicacions curtes i concises. Els que vulguin fer unes trufes en un moment que provin la recepta de trufes ràpides. Ràpides de fer i d'explicar. En tres línies ja ho té liquidat. També explica amb precisió una mousse de xocolata molt fàcil de fer.
Categories: Usuaris
  Pàgina següent