widgetsA Interactiva creiem en els widgets. Ens agraden. I per això avui estem orgullosos de presentar-vos els nous nadons de la família: el widget del 3alacarta, la versió d’escriptori del widget del 3cat24 i un widget molt especial, el “Porta-m’hi”.

Televisió a l’escriptori

En els últims temps, us hem ofert widgets que us permeten seguir les últimes notícies des dels vostres blogs, widgets per consultar l’estat de les pistes i fins i tot widgets que us permeten sentir Catalunya Ràdio navegueu per on navegueu (http://blogs.ccrtvi.com/interactiva.php?itemid=13991). El nou widget del 3alacarta és l’evolució lògica d’aquesta saga: ara podreu veure tots els vídeos del 3alacarta a un clic sense sortir de l’escriptori del vostre ordinador.

És molt senzill: només cal que cliqueu el botó ”Instal·la” perquè aplicació s’instal·li al vostre ordinador. Quan l’executeu, una petita pantalla de televisió apareixerà a l’escriptori: benvinguts a la televisió a la carta, a un clic. Des d’aquest widget podreu veure directament els últims programes emesos per TV3, les notícies o les vostres sèries preferides: al complet, sense interrupcions, sense publicitat. Només cal que trieu un programa del llistat alfabètic o que feu servir el cercador de la part superior del widget. Trieu el vídeo que voleu veure "et voilà".

Podeu mantenir el widget obert mentre treballeu al vostre ordinador o navegueu per la xarxa, o posar els vídeos a pantalla completa i gaudir-ne com si fos una televisió... a la carta.

Últimes notícies... a l’escriptori, també

La nova versió del widget de 3cat24 té una filosofia semblant: el que hem fet ha sigut adaptar els widgets ja existents, des d’on podeu consultar les últimes notícies publicades al portal informatiu 3cat24.cat. Amb aquesta nova versió, us podreu instal·lar el widget a l’escriptori de l’ordinador i mantenir-lo encès permanentment per no perdre mai de vista què passa al món.

Porta-m’hi

Aquest widget té història. Inicialment va ser conegut en els cercles interns com el “widget de les mil coses”, perquè aquest era el seu objectiu: ensenyar mil coses que es podien fer als portals de la CCMA. I és que no tot és llegir notícies o veure vídeos: als nostres portals pots descarregar el politò de "Crackòvia", aconseguir entrades per al Sónar o tornar-te a emocionar amb l’últim capítol de "Poblenou". Vols més exemples...? Instal·la't el “Porta-m’hi” i deixa’t portar.