Les commemoracions pel 20è aniversari de la caiguda del mur de Berlín no es limiten al 3cat24.cat. Al portal de TV3 també s’ha preparat una aplicació molt especial per celebrar aquesta efemèride. Es tracta de grafitejar el símbol més emblemàtic de la Guerra Freda. Et proposem que agafis un spray, escullis un color i deixis les teves opinions directament sobre la paret.

Per una banda, et proposem d'imaginar-te que et trasllades 20 anys enrere, a una ciutat dividida per un mur, que s'anomena Berlín. I volem que portis a la motxilla mitja dotzena d'sprays. Bé, els sprays els posem nosaltres i de fet t'animem a què grafitegis un tros de mur. Expressa't lliurement ara que saps què n'ha fet la història d'aquest tros de ciment. I contribueix a la galeria d’imatges d'altres usuaris que ja han fet el seu disseny.

L'especial sobre la celebració de l'efemèride també presenta un recull de vídeos, des de la crònica que l'Eduard Sanjuan va fer el 1989 com a enviat especial a Berlín, als documentals de recent creació que reviuen, expliquen i analitzen el que va succeir abans i després d'aquell històric 9 de novembre del 1989.

També inclou enllaços al blog que el 3cat24.cat ha dedicat a l’aniversari, "Berlín, any 20", i a la programació especial que TV3 i el 33 emeten durant aquests dies.