lamaratoCom sabeu, l’edició de la Marató d'aquest any és el 13 de desembre i estarà dedicada a les malalties minoritàries. I, com sabeu, cada any estrenem nou web de l’esdeveniment. El teniu aquí. Enguany, però, la cosa té un matís especial. Allà s’hi pot trobar la informació que fins ara hi havia separada als webs del programa de televisió i de la Fundació La Marató.

Al nou web hi trobaràs tot el que cal saber tant de l'edició del 2009 com de les anteriors, així com totes les accions que es vagin fent o que puguis fer. També tindràs a l’abast tots els projectes que s'han realitzat gràcies a les aportacions de La Marató.

Al web pots consultar totes les activitats que es fan al llarg de la geografia catalana (i algunes a fora), consultar la informació actualitzada al blog o conèixer la feina de la Fundació.

També hi pots veure els espots, fer donatius, demanar assistir com a públic al programa o enllaçar amb la presència a Facebook d’aquesta acció solidària que enguany celebra la divuitena edició. La pàgina té versions en castellà i anglès.