TAGS, l’espai adolescent multiplataforma del canal Super3, ha estrenat una de les principals apostes del seu web: la nova plataforma de jocs multijugador. El nou espai permetrà els tàguers jugar amb els seus amics en temps real, enviar reptes en diferit, xatejar, guardar les seves puntuacions en els rànquings o entrenar-se en la versió d’un sol jugador.

L’oferta de jocs multijugador de TAGS s’ha estrenat amb 4 títols.

- El Batibol, una peculiar versió d’un partit de futbol on fins a 4 jugadors competeixen per fer gol en un camp circular on les porteries estan en constant moviment.

- El Hulatags, joc on els jugadors competeixen per aguantar el màxim temps possible ballant amb un hula-hop mentre esquiven objectes i n’agafen d’altres que els donen punts.

- El Cercador, joc on 2 jugadors intenten ser els més ràpids a l’hora de localitzar objectes amagats en una imatge del plató del programa.

- El Cinc Cocos, on 2 jugadors es posen a prova amagant i descobrint una boleta vermella i una verda sota els cocos que després barreja un divertit mico envoltat de palmeres tropicals.

En la nova proposta destaca també que la imatge de tots els jocs està estretament relacionada amb els continguts del programa de televisió i, en aquest sentit, els quatre presentadors de Tags (la Viki, la San, el Zep i el Rüls), són en bona part els protagonistes dels propis jocs.

La nova plataforma es va estrenar el passat 18 d’octubre, coincidint amb la creació del nou Canal Super3. La bona recepció de la plataforma de jocs multijugadors entre els tàguers es pot comprovar en els missatges deixats pels usuaris a la pròpia web i en un augment del tràfic, doblant el número de pàgines vistes i gairebé triplicant el número de navegadors únics respecte al mes anterior.