Arxius

Estas veient: setembre 2009
Categoria: Oci multiplataforma
Escrit per: Serveis Interactius
Logo del testEl programa que avui estrena TV3 a les 11 de la nit, "Sexes en guerra", té el seu propi web amb continguts exclusius. La pàgina del programa que condueix Tatiana Sisquella inclou informació del contingut setmanal, vídeos dels capítols, enquestes i dades de l'equip que hi ha al darrere.

Com a plat destacat, el web inclou un test perquè els usuaris puguin posar-se a prova en exercicis d'orientació i rendiment intel·lectuals, i comparar els seus resultats amb els de més de 200 homes i dones que ja l'han fet.
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Divendres (web)El nou programa de les tardes de TV3, que es va estrenar divendres passat a quarts de 5, també estrena web!

El web de "Divendres" inclou accessos als vídeos del programa, a les emissions en directe, a l'espai de mòbils i a totes les informacions referents al programa i l'equip que l'integra. Com a complement fort, tenint en compte el tipus de programa, s'inclou una secció de participació on es busca la màxima interacció amb l'audiència: idees, suggeriments, fotos, assistència com a públic...

A banda d'aquest sistema per interactuar amb el programa, "Divendres" també ha arribat a Facebook i Twitter.

Peran pels llocs
Menció a part mereix la tasca de l'Espartac Peran al programa que copresenta amb Xavi Coral. El web té un mapa per saber on és l'Espartac cada setmana, juntament amb un enllaç a un blog exclusiu que conté vídeos inèdits del programa i altres imatges sobre la seva producció.
Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
Nominacions als PrixEls premis es lliuraran a Berlín durant la 23a edició del festival, que es farà del 21 al 23 d'octubre

El portal gastronòmic de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio Clubdecuines, i el web del programa infantil de TV3 amb més projecció internacional, Una mà de contes, han estat seleccionats com a finalistes en els prestigiosos premis Prix Europa, en la categoria de Mitjans Emergents.

Es tracta d’una fita especialment significativa tenint en compte que aquest any el Festival ha rebut un rècord d’inscripcions: un total de 665 sol•licituds procedents de 40 països d’Europa.

» Veure més

Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
CCMAEls webs de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han crescut a l’agost en usuaris únics respecte al mateix període de l’any passat, segons les dades que mensualment audita l’OJD. En un mes en què tradicionalment les audiències a internet baixen, aquest agost els webs de la CCMA han passat de tenir 685.594 usuaris únics a 878.253, un creixement del 28% respecte a fa un any.

El grup de webs de Televisió de Catalunya, que comprèn el portal Tv3.cat i els diferents webs de programes, incrementa en un 21% el nombre d’usuaris respecte de fa un any i passa de 491.210 usuaris a 592.837.

El 3cat24.cat manté el lideratge en la informació en català aquest agost. El portal de notícies de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio creix en nombre d’usuaris únics respecte a fa un any i passa de 175.823 usuaris a 240.769, un augment del 37% en un any.

El grup d’emissores de Catalunya Ràdio, amb 128.262 usuaris únics al mes d’agost, augmenta l’audiència un 27% respecte al mateix període de l’any passat.

» Veure més

Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Logo del Comencem de nouA banda de l'atenció centrada en la Nit 10, la nova temporada de TVC s’acosta amb pas ferm i per això n’hem penjat un tastet a internet! Amb motiu de la presentació de la temporada de tardor de TVC, el web de la televisió estrena l’especial "Comencem de nou".

Per anar fent boca, aquesta pàgina reuneix entrevistes en exclusiva amb alguns dels protagonistes de la temporada, coneguts i per conèixer (rostres nous, programes nous...).

» Veure més

Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
arroscovat i nen clonicA Televisió de Catalunya cada vegada són més les sèries o programes diversos que s’estrenen primer a internet. Doncs per què no dedicar-hi un espai? Això és el que hem posat en marxa al portal tv3.cat. L’adreça del lloc és, lògicament, www.tv3.cat/exclusives, i des del 4 de setembre hi podeu trobar els programes que formaran part d’aquest nou servei.

Les primeres estrenes de la temporada a internet són dues sèries d’animació per a adults: “Arròs covat”, una sèrie creada pel dibuixant Juanjo Sáez, que també forma part de les novetats del 33 per aquesta tardor i “240, el nen clònic”.

» Veure més