Arxius

Estas veient: setembre 2008
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
L’Online News Association (ONA) celebra la seva conferència anual aquest cap de setmana a Washington i nosaltres hi serem. Interactiva ha estat convidada a participar en una taula rodona que tracta sobre els mitjans digitals a Espanya i Europa.

La xerrada, que se celebra dissabte, vol apropar els webs europeus a la resta del món i conèixer si des d’aquí ens és difícil arribar a un públic internacional. A més, pretén descobrir les tendències dels mitjans digitals espanyols i de la resta d’Europa. Per això, i entre d’altres, l’ONA també comptarà amb la presència d’Elpais.com.
Escrit per: Serveis Interactius
La nit del 10 a l'11 de setembre TV3 commemora els seu vint-i-cinquè aniversari. La cadena ha preparat tota una sèrie d’iniciatives culturals per celebrar-ho, repartides per tot Catalunya, i un programa especial que les seguirà durant més de 5 hores. Però, la festa també es pot seguir a la xarxa. El web Tv3.cat permet seguir el programa especial que emet TV3 i, a més, ha preparat un canal per internet de “La Nit 25”, amb continguts exclusius.

El canal internet de “La nit vint-i-cinc” us ofereix tot allò que no veureu al programa de televisió: “making of”, salutacions dels famosos, entrevistes entre bambolines, assajos... Uns espais amb presentadors propis: Jordi Gràcia i Elisabet Carnicé. Felicitats!!!

Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
El web de la sèrie “Els diaris de Pascal” i el de l’emissora per internet catclàssica.cat han estat seleccionats com a finalistes en els prestigiosos premis Prix Europa en la categoria de mitjans emergents.

Els premis es lliuraran a Berlín durant la celebració de la 22a edició del Festival Prix Europa, que es farà del 18 al 25 d'octubre. Per tant, encara haurem d’esperar una mica per saber si ens els enduem.

Els Prix Europa es donen cada any, des del 1987, per destacar les millors produccions europees en televisió, ràdio i mitjans emergents amb la intenció de publicitar-les per tot Europa i donar suport a la seva distribució i ús.
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Amb el llançament del nou portal Elsesports.cat també hem estrenat la secció "Jo hi vaig ser", el portal de contingut generat per usuaris. Gràcies a aquest apartat, els usuaris registrats poden penjar a la pàgina imatges relacionades amb tots els esports que practiquen o bé de què gaudeixen com a espectadors, ja siguin en vídeo o en foto.

"Jo hi vaig ser" serveix d’eina de comunicació entre els diferents programes de la CCMA i els seus espectadors. "Motor a fons", "Futbol cat", "Temps d’aventura" i "Zona zàping" són els primers que tenen una pàgina pròpia dins de "Jo hi vaig ser", gràcies a la qual els teleespectadors podran enviar les seves imatges perquè, si s’escau, surtin per antena.

Un cop penjats, els usuaris poden votar vídeos, comentar-los o desar-los en llistes de reproducció i de favorits. Vídeos i fotos també poden ser etiquetats. D’altra banda, “Jo hi vaig ser” també ofereix un grapat de les característiques pròpies de la web 2.0, gràcies a les quals els usuaris podran consultar el seu historial d’arxius carregats, afegir-se com a amics o enviar-se missatges entre ells dins la mateixa eina.