Els habituals del futbol a TV3 i Catalunya Ràdio ja el coneixeu. D'una banda, Bernat Soler, l'encarregat de les retransmissions a Televisió de Catalunya. De l'altra, Ricard Torquemada, analista de "La transmissió d'en Puyal" i una de les veus més lúcides de casa nostra sobre l'esport rei.

Durant les últimes temporades, tots dos van mantenir uns espurnejants debats futbolístics al programa "Els millors anys de la nostra vida", també de Catalunya Ràdio, conduït per en Bernat Soler. Ara, Elsesports.cat els ha volgut tornar a reunir perquè recuperin aquest sa costum de discrepar amb tot el respecte del món: hem obert un blog on publiquen les seves opinions enfrontades sobre un tema concret.

El nom de l'espai ja és tota una declaració d'intencions: "U contra u". I obren el foc amb un tema que està de plena actualitat a Can Barça: Qui mereix més un lloc a l'onze titular del Barça, Henry o Pedro? Per Soler, el francès hauria de ser el titular. Per Torquemada, és el moment del jove canari. I a tu què et sembla?