Has fet algun treball de recerca a l'escola del que n'estiguis especialment orgullós? Pensa que et pot fer guanyar un viatge a Irlanda de dues setmanes, amb un curs d'anglès inclòs. Només has d'enregistrar un vídeo explicant-lo, i pujar-lo al web del programa "Espai Terra". Això sí, la temàtica ha de ser mediambiental: paisatge, conservació, natura...

El web d'"Espai Terra" s'obre encara més a les vostres aportacions amb aquest concurs que vol premiar els millors treballs dels alumnes d'ESO i Batxillerat. Cal que s'hagin presentat a l’escola/institut durant el curs 2008/2009 o bé abans de l’1 de març del 2010. Els autors dels projectes més destacats -escollits per jurat- guanyaran un viatge a Irlanda amb un curs d’anglès pagat.

Com ho heu de fer? Molt fàcil: escolliu un projecte, feu un vídeo explicant de què va i pengeu-lo a YouTube. Una vegada fet això, només has d'anar al web d'"Espai Terra" i emplenar aquest formulari. No oblideu posar el codi "embed" del vostre vídeo de YouTube.

A més, de tots els vídeos explicatius dels treballs que els alumnes enviïn a la web del programa, "Espai Terra" n'emetrà gravacions o extractes.

I si sou més de fotografies, recordeu que podeu seguir enviant les vostres millors imatges vinculades a la temàtica del paisatge. Podeu guanyar un vol en l'helicòpter del programa.