Arxius

Estas veient: gener 2010
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Si fa un any anunciàvem la nova secció que reunia la presència de TV3 a internet, ara li toca a Catalunya Ràdio. Estrenem la nova secció Catalunya Ràdio a la xarxa. El plantejament és molt semblant: concentrar en un sol lloc la informació sobre què fa l'emissora a Facebook, Twitter, Netvibes o YouTube, entre altres llocs.

Així és molt més senzill localitzar, per exemple, la plana oficial d'un programa determinat a Facebook, i distingir-la fàcilment de la resta. O consultar amb un sol clic els blogs d'espais com "L'ofici de viure", "Generació digital" o "La nit dels ignorants". Podem conèixer, així mateix, quins "widgets" ens podem instal·lar al nostre blog o al nostre ordinador, o subscriure'ns a les desenes de podcasts disponibles a la graella de Catalunya Ràdio.
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Fa unes setmanes ens vam acomiadar de la sèrie més longeva de la història de TV3, "El cor de la ciutat". Sense gaire temps per pair aquesta gran pèrdua, l'any nou ens ha portat a les pantalles "La Riera", la nova proposta per a les tardes de dilluns a divendres.

Aquesta telenovel·la, ambientada al Maresme i molt vinculada a la gastronomia catalana, també està present (i molt!) a internet. Comencem pel web de la sèrie, on cada dia hi podràs trobar l'últim capítol poc després d'emetre's per la tele, amb un arxiu històric de tots els emesos. Els personatges, una trentena des de l'inici, també hi tenen el seu espai reservat.

Si el que vols és posar-te al dia ràpidament i veure com han evolucionat les trames durant l'última setmana, t'animem a entrar als Millors Moments de "La Riera". En aquest espai de participació podràs veure les escenes més destacades i comentar-les. A més, entre tots els comentaris sortejarem periòdicament visites al rodatge.

» Veure més

Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius


T'has perdut el "Crackòvia"? Vols assabentar-te de les notícies del dia? Encara no has vist "Arròs Covat"? Vols donar un cop d'ull a l'estat de les pistes d'esquí? Vols jugar una estona al "Bocamoll"? Aquestes són algunes dels centenars d'accions que es poden fer navegant pels diferents portals de TV3 i Catalunya Ràdio i els webs dels seus programes. I ara les tens a l'abast en un sol lloc, a un sol clic. Tot gràcies al nostre nou "widget": "Et recomanem".

Aquesta aplicació té un disseny i un ús ben senzill. Una breu descripció de què pots fer, una imatge relacionada i el logo del programa al qual pertany l'acció són les pistes que et permetran descobrir tot el que tens i et queda per fer als portals de TVC i Catalunya Ràdio. Només has de clicar a sobre de cada acció i hi accediràs directament.

Per exemple, potser no sabies que et pots subscriure als vídeos de "La riera", i rebre una notificació per RSS cada vegada que pengem un nou capítol. O saber abans que ningú quina és la darrera recepta que han penjat els usuaris del portal gastronòmic ClubdeCuines. O compartir els teus dibuixos "manga" al portal 3xl.cat. O reviure a l'instant el darrer gol que ha cantat en Puyal.

El widget "Et recomanem" et presenta les accions de manera aleatòria. Inclou propostes de diferents portals de la casa, com TV3, 3XL, Súper 3, Ritmes, ElsEsports, Catalunya Ràdio, 3cat24 i Club de Cuines, a més dels serveis de mòbils. Segur que trobes alguna que et pots interessar. I el tens en dues mides: 150 i 350 píxels d'ample, com pots veure. Perquè quedi bé a tot arreu!

Si el vols obtenir, has d'anar a veure el codi de la present plana i copiar el codi entre les instruccions "object classid" i "/object". L'enganxes en el teu blog i ja tens accés directe a les 1.000 accions que pots fer als portals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Si et vols fer una idea de quin temps fa a diversos indrets de Catalunya, res com veure-ho tu mateix. I ara ho pots fer de manera fàcil i ràpida a través de les webcams de TV3, que estan repartides per tot el Principat. Hi pots accedir a través d'un lloc que les reuneix totes o a través d'un mòdul que trobaràs a la home dels portals tv3.cat i 3cat24.cat.

De moment s'han activat 10 càmeres:

- Barcelona. Collserola.
- Barcelona. Centre
- Barcelona. Port Olímpic.
- Sant Carles de la Ràpita
- Sant Boi de Llobregat
- Tàrrega
- Cerdanyola del Vallès
- Montserrat
- Santa Maria de Queralt
- Parc Eòlic Collet dels Feixos

En les properes setmanes se n'activaran més. Cada càmera mostra una recull de captures de les últimes 24 hores, amb informació de la temperatura i la humitat de cada punt. Les imatges d'aquestes càmeres s'actualitzen cada 5 minuts i se'n pot veure l'evolució en una seqüència que recull les últimes 24 hores.
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Obrim el 2010 amb una novetat d'un dels programes més emblemàtics de TV3. "Els matins" renova completament la seva presència a internet i estrena un nou web que suposa una nova i potent via de comunicació amb l’audiència. Des d'allà es pot seguir en directe l'espai que condueixen Josep Cuní i Helena García Melero, i localitzar fàcilment qualsevol vídeo del programa: l'entrevista, el tema del dia, el comentari de Pilar Rahola...

A més, el programa fa una aposta decidida per les xarxes socials com a plataforma per fomentar encara més la participació de l’audiència i la interactivitat, buscant la comunicació amb l'audiència més enllà de les cinc hores que dura el programa.

Per això, “Els matins” ja té un grup al Facebook i està a punt d’estrenar un perfil de Twitter. El que també ja ha estrenat és un blog d'actualitat, on tant l'equip com els espectadors podran dir-hi la seva sempre que ho desitgin.

El web estrena també disseny, inclou enllaços als sonitons i politons del programa i al servei de podcast. Hi ha, així mateix, tota una secció dedicada a facilitar la participació dels espectadors, sigui mitjançant el correu electrònic o el mòbil.