L'aposta pel bàsquet del portal Elsesports.cat és enguany de cinc estrelles. Retransmissions en directe, resums a la carta dels equips catalans, concursos i altres continguts interactius... I, a més, amb l'habitual seguiment puntual de l'actualitat i l'anàlisi que t'ofereixen els professionals del web. I tot, gratuït. Anem a pams:

- Retransmissions en directe de l'Eurolliga: cada setmana pots seguir el partit del Regal FC Barcelona contra els millors equips del continent. El camí cap a la Final Four de París passa per superar enfrontaments d'altíssim nivell. I te'ls oferim en directe, tant pel 33 com per Elsesports.cat.

- Retransmissions en directe de la Lliga ACB: Cada setmana oferim un partit de la millor lliga d'Europa amb la narració de Jordi Robirosa i els comentaris de Nacho Solozábal. Com amb l'Eurolliga, la retransmissió es realitza de manera simultània pel portal i pel 33.

- Resums dels equips catalans de la Lliga ACB i de l'Eurolliga, a la carta. Si t'has perdut el partit del Regal Barça, el DKV Joventut o el Suzuki Manresa, pots veure'n les millors jugades al nostre portal quan tu vulguis. Posem a la teva disposició puntualment els resums dels seus enfrontaments perquè puguis seguir les millors jugades jornada rere jornada.

- Els blogs de Jaume Rius i Nacho Solozábal. Els espais personals del periodista i de l'exjugador són dos dels continguts més seguits (i més valorats) del portal. Rius posa al descobert dades curioses, recorda efemèrides i rescata de l'oblit figures de temps passats, un tast fruit de dècades d'experiència en la informació esportiva en general i en el món del bàsquet en particular. Solozábal, per la seva banda, completa la seva tasca com a comentarista del 33 amb les seves detallades anàlisis dels equips catalans i dels seus rivals.

» Veure més