widgetsA Interactiva creiem en els widgets. Ens agraden. I per això avui estem orgullosos de presentar-vos els nous nadons de la família: el widget del 3alacarta, la versió d’escriptori del widget del 3cat24 i un widget molt especial, el “Porta-m’hi”.

Televisió a l’escriptori

En els últims temps, us hem ofert widgets que us permeten seguir les últimes notícies des dels vostres blogs, widgets per consultar l’estat de les pistes i fins i tot widgets que us permeten sentir Catalunya Ràdio navegueu per on navegueu (http://blogs.ccrtvi.com/interactiva.php?itemid=13991). El nou widget del 3alacarta és l’evolució lògica d’aquesta saga: ara podreu veure tots els vídeos del 3alacarta a un clic sense sortir de l’escriptori del vostre ordinador.

És molt senzill: només cal que cliqueu el botó ”Instal·la” perquè aplicació s’instal·li al vostre ordinador. Quan l’executeu, una petita pantalla de televisió apareixerà a l’escriptori: benvinguts a la televisió a la carta, a un clic. Des d’aquest widget podreu veure directament els últims programes emesos per TV3, les notícies o les vostres sèries preferides: al complet, sense interrupcions, sense publicitat. Només cal que trieu un programa del llistat alfabètic o que feu servir el cercador de la part superior del widget. Trieu el vídeo que voleu veure "et voilà".

» Veure més