I ho fem amb més 1,5 milions d’usuaris únics a l’octubre, segons les dades que mensualment audita l'OJD. Els webs de la CCMA superen així la seva anterior marca, que se situava en 1,4 milions d'usuaris únics i que van assolir el passat mes de maig. I entre tots els nostres portals, destaca el grup de webs de Televisió de Catalunya, recull el tv3.cat, el 3xl, el Ritmes, el Super3 o els webs dels programes, entre d'altres. Doncs aquesta agrupació també ha batut la seva millor marca històrica, amb 1,1 milons d'usuaris únics.

La tendència a l’alça de la nostra audiència ha estat una constant al llarg de tot l’any 2009. La corba ascendent agafa tot el sentit si comparem les dades amb les de 2008. Hen guanyat prop de mig milió d’usuaris en tan sols dotze mesos, un increment del 33%.

Del 3cat24.cat, el portal d’actualitat de TV3 i Catalunya Ràdio, hem de dir el mateix: ha fet els millors resultats de la seva història, amb 310.000 usuaris únics, consolidant-se com a referència al panorama informatiu català.

» Veure més