En Màrius Brossa, sabent que aviat, d’aquí a dos dies, vaja, em prejubilo, em diu que ja no podrà aprofitar-se (de bon tarannà) dels meus serveis culturals per anunciar qualsevol cosa que l’afecti a ell o al món de l’art en general. I jo li contesto parlant d’ell, com ara faré, i de l’interessant tema artístic que m’acaba de passar, i dient-li i dien-te, també a tu, que em llegeixes, que si vols seguir-me a partir del dia 1 d’octubre, el de l’inici de la meva nova vida prejubilar, ho podràs fer a través meu nou bloc: o via correu electrònic a la meva nova adreça: claudipuchades@gmail.com per comunicar-me tot el que necessitis i fer servir, amb intel.ligència, els meus serveis culturals, que desitjaria eterns.

Màrius Brossa

Mentre sóc encara membre actiu d’iCat fm aprofito les eines que tinc encara a la meva disposició per posar les meves armes emocionals i intel.lectuals al servei de l’art i avui, de manera, particular al servei d’en Màrius Brossa i del projecte artístic que gira a l’entorn de Can Broc, al poble empordanès de Vilarig.

Vilarig

Can Broc és el nom de la casa que té en Màrius a Vilarig i Can Broc és també el nom de la galeria d’art que serà una realitat a partir del 14 de novembre, tot coincidint amb la festa major del poble. Falten encara uns quants dies però no volia deixar de parlar-ne, ara, que sóc encara en el context del meu bloc a iCat fm.

Vilarig

Màrius Brossa podrà aconseguir aviat el seu somni de fondre en una única realitat, l’essència silenciosa de la natura de Vilarig, amb la seva sensibilitat d’artista plàstic, en un projecte que comparteix, naturalment, amb altres persones. L’enhorabona Màrius. Mantindrem el contacte i compartirem, com sempre, interessants experiències estètiques i els serveis culturals corresponents, sense cap problema i amb tot el plaer del món!

Claudi-Màrius