“Astroboi. The Birth” o “El naixement d’Astroboi” és el títol de la primera exposició que fa Jose Begega a l’espai “El Rectangle” de Barcelona” amb inauguració, demà passat, dijous 23 de setembre, a les 8 del vespre.

Jose Begega

En Jose s’interessa, amb rigor, actitud crítica i esperit reflexiu, per la representació plàstica de la sexualitat, masculina i femenina, heterosexual i homosexual, com un dels camps de discussió més interessants del panorama artístic contemporani i, de fet, de tot el món actual en general.

Jose Begega

Jose Begega, artista nascut a Oviedo l’any 1982 que viu i treballa a Barcelona, entra en aquest territori reflexiu a través del seu propi àlter ego, per mitjà del qual estableix un diàleg entre realitat i ficció que vol qüestionar els cànons de bellesa determinats per la societat contemporània, presentant-se com un personatge seductor i narcissista que es projecta amb totes les eines que li ofereix l’actual societat virtual.

Jose Begega

Begega ens farà entrar en el seu món a través d’una animació en 3D, un vídeo documental, dibuixos d’anatomia, i el testimoni de les relacions online d’aquest personatge que el representa.

Claudi-Begega