Arxius

Estas veient: setembre 2009

30/09/2009: Connexió genètica

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
L’Agnès Sebastià, de la Fundació Palau, em fa arribar, via e-mail, un dibuix signat com a “Puchades”, que forma part del fons de dibuixos d’aquesta fundació, com una més de les peces més íntimes que guardava Josep Palau i Fabre.

Joaquim Puchades-caricatura Palau i Fabre

L’Agnès em pregunta qui és aquest “Puchades” i algunes coses més del dibuix. Doncs resulta que aquest “Puchades” era el meu pare, Joaquim Puchades Cortés, un arquitecte amant del dibuix i la pintura, que va fer aquesta caricatura de Josep Palau i Fabre en algun moment, que desconec, de la seva etapa estudiantil... cap als anys quaranta, segurament.

Josep Palau i Fabre

De fet, va ser el mateix Palau i Fabre, qui em va parlar per primera vegada d’aquest dibuixet, quan ens vam conèixer a casa seva tot preparant un reportatge televisiu o radiofònic, quan el meu pare ja havia mort feia ja un cert temps.

Claudi-Palau i Fabre

No sé gaire cosa més d’aquest dibuix, però m’ha agradat molt veure’l avui gràcies a la consulta de l’Agnès, tot recuperant una certa connexió genètica que tenia mig oblidada!

Claudi-Joaquim i Palau i Fabre

29/09/2009: Model Citilab

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Avui, dimarts 29 de setembre, tens cita gratuïta a les 7 de la tarda al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb Ramon Sangüesa i el seu “Model Citilab”, en una nova sessió de l’“I+C+i”, el cicle compost de set debats per parlar d’investigació i desenvolupament en l’àmbit de la cultura.

Citilab

Ramon Sangüesa és director d’Innovació de “Citilab Cornellà”, com a projecte d’investigació sobre models de promoció i activació de la innovació ciutadana lligada a les tecnologies de la informació i a la capacitat de disseny.

Citilab Cornellà

En Ramon parlarà avui del projecte que dirigeix i t’aproximarà a les seves bases de treball i a la viabilitat del seu model.

Citilab Cornellà

“I+C+i” reflexiona sobre els formats culturals en crisi, els nous públics, els temes culturals encara no assimilats i tants altres aspectes de la comunicació cultural contemporània. I ho fa també en línia al web http://www.cccb.org/icionline/, que és l’espai a la xarxa on es pot analitzar, discutir i documentar els temes de debat d’aquest cicle d’investigació i innovació del CCCB.

Claudi-Citilab
Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Tot i que ja fa uns dies que se saben, arriben avui al meu blog els guanyadors del Premis Enjoia’t 09, que es van atorgar el 17 de setembre al FAD, durant una festa amb prop de 500 persones, que van col.laborar activament decidint el dissenyador que es mereixia el premi corresponent a la votació popular.

Pamela Pérez

I els guanyadors són: Pamela Pérez (Premi Enjoia’t Estudiant 2009), per la precisió en la transmissió del missatge de deconstrucció i de la pèrdua d’identitat del subjecte; Marie-Jose Hoeboer (Premi Enjoia’t Professional 2009), per la visió innovadora del tractament d’un material tradicional com el diamant en un context contemporani; i Maria Ninot (Premi Enjoia’t de l’Opinió 2009).

Marie-Jose Hoeboer

Cadascuna, al marge de la satisfacció del premi obtingut, podrà mostrar el seu treball en una exposició individual durant l’any 2010, i seran també les encarregades de dissenyar la corona amb la qual es guardonaran els guanyadors dels pròxims Enjoia’t en les dues categories principals.

Maria Ninot

Espero que les guardonades llueixin tant com les joies guanyadores!

Claudi joia

28/09/2009: Pont

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Tancat per pont.

Claudi

Torno dilluns.

23/09/2009: Imatges

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
L’altre dia pensava que estic una mica cansat del rostre que veig cada dia quan em miro al mirall.

Claudi

És com si tingués la necessitat de trobar coses diferents en un rostre que, tot i ser el de sempre, ja ha anat canviant naturalment amb el pas del temps. Però no tant com jo desitjaria, pel que veig. I és que el canvi que jo vull ha de ser tan radical, que ni jo mateix sé com hauria de ser, ni sé com hauria de ser el meu rostre nou, la veritat!

Georges Zarkadakis

Aquesta singular reflexió ha coincidit amb la lectura casual del llibre “Guía para sobrevivir a una isla”, de George Zarkadakis, que curiosament planteja el cas d’un personatge, l’Alexander, que, afectat per un rar tumor cerebral, no pot distingir parts del seu rostre quan es mira al mirall. Curiosa coincidència, tot i que la veritat és que jo no tinc cap interès a tenir un tumor cerebral com el de l’Alexander, encara que li permeti arribar, sense desitjar-ho, als efectes que jo persegueixo.

Claudi

Mentre espero el canvi, em dibuixo, com sempre. Què hi farem!

22/09/2009: Mestre Artesà

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa premia 38 artesans catalans de 24 oficis diferents amb el Diploma de Mestre Artesà, en un acte que es fa avui al vespre al Palau de Pedralbes que lloa el mestratge que aquests professionals han aconseguit per la qualitat de la seva feina i la formació impartida, a partir d’una trajectòria professional que ha de ser superior a 15 anys d’experiència.

Insignia Mestre Artesà

A més dels diplomes, cada mestre artesà rebrà també la insígnia Llavor d’Artesà, creada i produïda aquest any per l’alumna de joieria Maria Lanau, de l’Escola d’Art de Tarragona, que es presenta en una capsa feta al taller artesà Arapdis, del barri de Gràcia de Barcelona.

Claudi artesans

M’agrada que tot estigui tan ben dissenyat i que a cada cosa li correspongui un nom i una experiència important de vida!

21/09/2009: Art a bon preu

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
El pintor, amic i veí de Sant Pol de Mar Guillermo Martí Ceballos em passa l’adreça del seu nou web, www.arteabuenprecio.com, que, com el seu nom indica clarament, t’ofereix la possibilitat de comprar les seves obres d’art originals de petit format a un preu de format també petit i molt assequible!

Guillermo Martí Ceballos

És una bona notícia, sobretot tenint en compte que, quan en Guillermo i jo ens trobem pels carrers de Sant Pol, no fem més que comentar tot allò de la vida que no funciona gens actualment i que normalment empitjora, ja sigui de caràcter social en general, urbanístic, cultural o del nostre petit món artístic, marcat amb ferro candent, com si fóssim realment culpables d’alguna cosa!

Guillermo Martí Ceballos

No fa gaire vam arribar a la conclusió que els dos coincidim habitualment a l’hora de criticar els canvis que hi va havent en el context santpolenc, perquè sempre pensem que les coses empitjoren en lloc de millorar, i això ens fa sentir nostàlgia d’un temps passat que tampoc no era res de l’altre món, la veritat! I això ho fem extensible a altres territoris físics i mentals allunyats del nostre poble! És que tots dos tenim la sensibilitat a flor de pell i som més fràgils que molts altres. Què hi farem!

Guillermo Martí Ceballos

Quan parlem d’art, també compartim aquesta desagradable sensació d’impotència en relació amb el nostre paper social i l’acceptació dels nostres papers pintats. Per això em plau que en Guillermo em comuniqui aquesta bona notícia de l’estrena d’un nou web, que desitjo que sigui una eina ben útil!

Claudi-Guillermo Martí

18/09/2009: Extraterrestres

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
En el decurs de l’acte inaugural de les exposicions “Toros, hondura y cante” de Josep Guinovart i “Sense silenci” de Gregori Iglesias, ahir al vespre a l’Espai VolART de la Fundació Vila Casas, coincideixo momentàniament amb el pintor i a voltes escultor Robert Llimós, i els escultors Joan Mora i Xavier Medina-Campeny. La fem petar com sempre, però amb ingredients nous i sorprenents, perquè resulta que en Llimós assegura haver vist un ovni mentre passejava, una tarda no gaire llunyana, per no sé quin lloc del Brasil, amb el bloc i el llapis a punt per fer quatre notes de paisatge o del que fos. Afirma que de sobte va veure la típica forma ovalada d’una nau desconeguda, de la qual van sortir dos típics extraterrestres amb el seu aspecte habitual de llangardaix amb la pell groguenca protegida naturalment per escates.

Robert Llimós

En Llimós diu que va fer el possible per demostrar que no tenia cap interès a ser abduït, i pel que sembla, ho va aconseguir, tal com ell mateix explicava ahir. Com també va poder dir que els fruits pictòrics de tota aquesta història els mostrarà aviat, a primers d’octubre, a la Galeria Alejandro Sales de Barcelona.

Extraterrestre

De manera que tanco el tema i la nau extraterrestre d’en Robert Llimós fins d’aquí a uns dies, quan el seu ovni misteriós es materialitzi en la seva pintura davant dels nostres incrèduls ulls increïbles!

Claudi-Extraterrestre

17/09/2009: Enjoia’t 09

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Tot i que confesso que no sento cap passió especial per les joies, en sé reconèixer els valors, de la mateixa manera que aprecio manifestacions com l’“Enjoia’t”, els premis organitzats per l’A-FAD (Artistes i Artesans del FAD), que celebren ara la seva 15a edició en el marc de la Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona, una nova iniciativa que s’ha batejat amb el nom de “Joya”.

Ana Cardim

Els actes de l’“Enjoia’t 09” comencen avui mateix amb la inauguració, a dos quarts de vuit del vespre, de l’exposició de l’Ana Cardim, la guanyadora de l’any passat en la categoria d’estudiants, que presenta les seves creacions dins del cicle d’exposicions de La Incubadora del FAD. Després es descobriran els guanyadors d’enguany!

Martina Pont

Durant els tres dies de la Setmana de Joieria Contemporània de Barcelona, del 17 al 19 de setembre, Martina Pont, guanyadora l’any passat en la categoria professional, presentarà al Fòrum del FAD un avançament de l’exposició que farà a la Cripta del FAD del 15 al 25 d’octubre.

Caludi enjoia't

De manera que, si ho vols, enjoia’t!
Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Coincidint pràcticament amb la inauguració de l’exposició “Toros, hondura y cante”, de Josep Guinovart, a l’Espai VolART de la Fundació Vila Casas (demà, dijous, a les 19.30 h), veig avui les imatges colpidores de la mort a cops de llança del toro de Tordesillas, i no puc deixar de pensar que alguns “no som d’eixe món”, tot i que no sé ben bé quin és el món autèntic i quin el de mentida.

Tauromaquia de Guinovart

Al marge de les imatges televisives, encara m’han semblat més bèsties els comentaris que les acompanyaven, en la línia d’“això s’ha fet tota la vida i no pot desaparèixer mai”, “no crec que l’animal hagi patit gaire” o “pateixen més els animals que es maten per menjar, i ningú no diu res”.

Toro de la Vega

Curiosament el jove llancer que ha acabat finalment amb la vida del toro, com que no era de Tordesillas, no ha rebut els honors que li corresponien, i l’he sentit també queixar-se a la tele tot dient que els de Tordesillas havien demostrat que no tenien el que s’havia de tenir per matar el toro. “¡Ole tus güevos!”

Toro de la Vega

Tot això passa en el context de la festa en honor de la Mare de Déu de la Peña i gràcies al patronat del Toro de la Vega, fundat l’any 1978 per reconduir la vella tradició d’aquests tornejos, que, com a antigues gestes medievals, protagonitzen els “valents” llancers que acaben amb un toro marejat per una multitud visiblement excitada.

Tordesillas

El maltractament del toro passa en aquest cas a la ciutat de Tordesillas, la del famós Tractat de Tordesillas, que l’any 1494 es va establir entre Isabel i Ferran, reis de Castella i Aragó, i Joan II, rei de Portugal, per delimitar la zona de conquesta i adhesió del Nou Món per mitjà d’una línia divisòria a l’oceà Atlàntic i als territoris adjacents. De manera que podem continuar fent història, tot i que no sigui gaire noble, ni l’antiga, ni la present, tot i que són històries diferents, tot s’ha de dir!

Tractat de Tordesillas

Com també haig de dir que em sembla ridícul que a Las Vegas s’hagi inaugurat la primera temporada taurina de categoria amb els toros amb un velcro al llom on els toreros havien d’enganxar les banderilles i una flor que feia les funcions de l’espasa matadora.

Las Vegas

Espero que la “faena” d’avui t’hagi agradat, i si no, ja ho saps, torna demà!

Claudi-toros

15/09/2009: Desencís

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Desencís, és segurament la paraula idònia per identificar allò que sento després de saber, avui mateix, que aquest blog que estàs llegint no figura entre els finalistes de la categoria de cultura dels Premis Blocs Catalunya, als quals s’havia presentat amb la confiança de superar aquesta primera votació popular, per optar després al premi, d’acord amb el veredicte del jurat oficial.

Claudi blog

Tot i el desencís manifest, continuo pensant, com tu, que el segueixes i l’has votat, que aquest blog té el seu encant i un bon to general, tot i que possiblement no he sabut comunicar-ho com calia a tota la gent que no el coneixia i que l’hauria pogut votar.

Claudi blog

De tota manera, t’agraeixo el gest i, sobretot, la teva actitud de seguidor, fidel o esporàdic, d’aquest blog, que funciona sobretot per amor a l’art!

Claudi blog

14/09/2009: Multiculturalitat

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Que una de les mostres més negatives de la multiculturalitat contemporània a la ciutat de Barcelona sigui que el tràfic d’heroïna al Raval (a la part oriental de la Rambla) el controlin africans, i el d’haixix i cocaïna, els pakistanesos (a la part occidental de la Rambla), fa trontollar els ciments de la meva pròpia estructura emocional i intel.lectual barcelonina de naixement, prou ferida ja per la presència massiva de prostitutes d’arreu que també ocupen, lliurement i per ètnies de procedència, espais diversos i ben delimitats de la ciutat.

Prostitutes a BCN

Més enllà de les dificultats que sembla que tenen els responsables municipals per resoldre temes socialment tan complexos, a Barcelona i a altres localitats catalanes i d’arreu, el problema se’m presenta en clau més personal i íntima, minant de base tant les meves idees ètiques i morals antigues, com la meva necessitat actual, entre altres coses, de combinar quatre colors i quatre ratlles per aconseguir un dibuix o una pintura més o menys passable.

Drogadicte

La cosa és que mentre alguns pensem que canviem alguna cosa particular o social amb el nostre pensament o amb les nostres accions culturals concretes, sensibles també a la multiculturalitat, hi ha un bon nombre de ciutadans, sovint forans, com africans i pakistanesos (al costat dels marroquins, algerians i romanesos) que exploten prostitutes i dominen el mercat de la droga, fent de Barcelona una ciutat estranya per a aquells que l’han coneguda d’una altra manera, com jo, que hi vaig néixer ara fa 58 anys.

Prostitutes a BCN

Com en situacions de guerra imminent, l’intel.lectual o l’artista compromès amb la causa social potser hauria de passar a l’acció, deixant de banda momentàniament les justificacions sensibles d’un joc creatiu que algunes vegades s’allunya massa de la vida real dels carrers, tot i que continua sent necessari com a via de reflexió utòpica sobre un futur ideal.

Claudi-bcn

10/09/2009: Concurs Munny Custom

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Mentre la meva filla Violeta exposa a l’Olokuti del barri de Gràcia els originals de les il.lustracions que va fer per a “El nus”, el primer treball discogràfic d’en Dídac Rocher, el meu fill Jesper participa en l’exposició col.lectiva del concurs Munny Custom a la Galeria Garabat de Bilbao, que mostra fins al 8 de novembre una vintena de munnys customitzats per cadascun dels participants amb llibertat absoluta; ajustada, això sí, a les característiques bàsiques de la plataforma Munny.

Munny

Munny Jesper

En Jesper combina amb sensibilitat sorprenent la feina d’interiorista a MInIM de Barcelona, amb la confecció de xapes (algunes amb els meus dibuixos) i l’elaboració d’aquestes petits personatges entesos com a manifestacions particulars d’aquest vessant creatiu contemporani conegut amb el nom d’“art toy”, que, entre altres encants, té el de permetre que molta gent pugui manifestar la seva capacitat creativa de manera molt senzilla i directa.

Munny Jesper

El munny d’en Jesper opta, com els dels altres participants, al primer premi d’aquest concurs, que consisteix en un megamunny que pot ser customitzat pel guanyador i exposat a Garabat per vendre’l posteriorment, si a l’interessat li plau aquesta possibilitat.

Garabat

Hi ha també dos munnys de mida mitjana per premiar els dos finalistes. Els uns i els altres els trobaràs exposats a Garabat, la botiga-galeria centrada en la il.lustració que va començar l’activitat el maig del 2007 al carrer 2 de Maig de Bilbao, i que ara mostra un aparador ple de bonics munnys customitzats.

Claudi-Munnys

09/09/2009: Art a distància

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Em plau rebre la bona notícia que la delegació d’Olot de la Universitat Nacional d‘Educació a Distància ha implantat un nou grau d’Història de l’Art de quatre anys per donar continuïtat a la forta presència artística habitual a la ciutat, a més de potenciar i complementar la bona tasca que du a terme la seva Escola d’Art.

Olot

Si et plau la iniciativa, has de saber que la inscripció estarà oberta fins al 31 d’octubre i que en aquest web, hi trobaràs tota la informació necessària.

Claudi Olot

Alguna vegada s’ha de saber posar la distància necessària per descobrir l’autèntic valor de les coses!
Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
No recordo qui portava aquest lema imprès a la seva samarreta, “Fes l’art i no la guerra”, però em sembla fantàstic, perquè resumeix de manera sensible i intel.ligent una força atemporal de l’art que sembla que ara costa d’acceptar més que mai.

Caludi-art

I amb això avui ja en tens prou..., o no?

07/09/2009: Vital natura morta

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
El meu desplaçament habitual en tren de Sant Pol a Barcelona ha estat marcat aquest matí per una conversa, entre dos viatgers, de contingut altament gastronòmic, tant per la seva autèntica dimensió alimentària com pel seu volum excessiu, que ha convertit el meu vagó en el marc virtual d’una gran natura morta vital, de la qual jo era una peça comestible més, com els altres soferts viatgers.

Natura morta

Em fa tanta mandra parlar del menjar com del temps, tot i que reconec que són dos valors fonamentals, amb permís del futbol, del món contemporani, i m’avorreix igualment escoltar converses gastronòmiques com la d’avui, sobretot quan s’imposen per la força i per la mala educació de certes persones que converteixen els espais públics en plataformes idònies per proclamar als quatre vents les seves historietes particulars.

Obelix

De manera que, per nassos, avui he compartit el viatge amb vins fantàstics, licors exquisits, angules incommensurables, conills, perdius i guatlles meloses, tot tipus de carns i peixos i, sobretot, amb els porcs senglars, dels quals el més gras dels dos xerraires deia que no deixava ni els ossos... amb permís de l’Obèlix, diria jo!

Claudi-natura morta

04/09/2009: Festa a Verdú

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
Els amants de les joguines (gairebé tothom, oi?) estem d’enhorabona perquè demà dissabte 5 de setembre podrem participar en la gran festa del cinquè aniversari del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú. Podrem visitar el museu des de les 11 del matí fins a les dues del migdia en una jornada de portes obertes que inclou també visites guiades a l’exposició “Mecanismes màgics”, i la participació en tallers i jocs diversos a la Plaça Major d’aquesta població de l’Urgell.

Museu de Joguets i Autòmats de Verdú

Si no hi has anat mai, aquesta és una bona ocasió per conèixer aquest museu creat arran de l’impuls privat del galerista d’art i col.leccionista Manel Mayoral, que ha aconseguit reunir amb sensibilitat, esforç i significativa inversió econòmica, un bon conjunt de joguines de tots els temps, gèneres i països, amb interès específic per les relacionades amb el món del futbol.

Manel Mayoral

No ens ha de sorprendre, doncs, que una de les quatre peces més emblemàtiques del museu sigui justament l’“Home Pilota”, un autòmat austríac de l’any 1930, que sembla identificar les aspiracions més profundes d’una humanitat contemporània que té en el futbol la seva màxima expressió.

L'"Home Pilota"

L’“Home pilota” t’espera demà a la festa del cinquè aniversari del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú, a punt de bufar les cinc espelmes del pastís gegant d’aniversari.

Claudi - -Home Pilota
Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
La Mariona Millà em recorda que fins al 13 de setembre té exposades les pintures creades per il.lustrar el llibre “Les Cuines del Vendrell, receptari, un viatge gastronòmic i enològic”, a la Sala Polivalent de Vil.la Casals del Vendrell.

Mariona Millà

I em diu també que aquest dissabte 5 de setembre ens conduirà personalment a través de l’exposició en una visita guiada i gratuïta que es farà a les 7 de la tarda.

Les cuines del Vendrell

És un plaer rebre notícies fresques i bones de la Mariona Millà, relacionades, en aquest cas, amb la cuina de qualitat de “Les Cuines del Vendrell” i amb el llibre que les identifica que serà presentat, amb les il.lustracions de la Mariona, el dia 2 de novembre a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, i el dia 12 de novembre a la llibreria Bertrand de Barcelona.

Claudi-Mariona Millà

02/09/2009: El nus

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
T’en vaig parlar a finals de juliol quan el producte acabava de sortir de fàbrica, per dir-ho d’alguna manera, i ho torno a fer ara perquè és tema d’actualitat.

El nus

Et parlo concretament de “El nus”, aquest magnífic compacte fet per Dídac Rocher, amb la seva veu, les seves músiques i les seves lletres, al costat de la d’altres, com Carles Duarte, Sebastià Alzamora, Màrius Sampere i Joan Margarit, complementades visualment per les il.lustracions de la meva filla, Violeta Puchades.

Violeta Puchades

El fet és que dissabte passat Dídac Rocher va cantar les cançons del seu “nus” al jardí de l’espai Olokuti (carrer d’Astúries, 36-38 de Barcelona) alhora que s’inaugurava, a l’interior del local, l’exposició dels originals de la Violeta, que pots veure encara fins a mitjans de setembre.

Violeta Puchades

Em plau tot plegat, tant per l’òbvia connexió familiar, com per la relació amistosa i professional establerta entre en Dídac i la Violeta, que em fa pensar que el nus és la forma més perfecta per il.lustrar-la.

Claudi-El nus

01/09/2009: La mort subjectiva

Categoria: General
Escrit per: Claudi Puchades
El final del meu mes d’agost s’ha tenyit de negre per la mort inesperada d’en Josep Maria Sagristà Sauleda, un santpolenc de bé que ens ha deixat als 67 anys tot i la seva bona forma física que ell mantenia corrent diàriament aquells imprescindibles 10 km!

Sant Pol

En Josep Maria formava part d’una de les grans famílies històriques de Sant Pol, per qualitat i per quantitat, emparentades amb d’altres fins a crear una gran xarxa familiar d’enormes dimensions.

Sant Pol

Els membres d’aquesta gran família van ser presents, entre altres persones com jo, a l’enterrament d’en Josep Maria, ahir a la tarda, primer a l’església parroquial de Sant Pol i després al petit i blanc cementiri d’aquesta entranyable població del Maresme. I jo, que els contemplava, pensava que la seva mort tenia valors diferents segons el paper de tots i cadascun de nosaltres, que la podíem viure com a esposa, filla o fills, germanes o germans, néts o nétes, cosins o cosines, familiars de graus diversos, amigues i amics o senzillament com a simples coneguts.

Sant Pol

Jo, tot i ser un simple conegut, tot i que de molts anys, compartia amb en Josep Maria la seva passió per l’esport (córrer i caminar) i, esport al marge, tenia una connexió especial amb ell gràcies a la meva antiga secció “On és en Claudi?” del ja desaparegut “El Suplement” de Catalunya Ràdio, que feia que cada vegada que ens trobàvem en Josep Maria digués en veu alta que ja m’havia trobat i que quin premi li corresponia.

Sant Pol

Encara que només sigui per això, et trobaré a faltar, Josep Maria. Com també enyoraré les breus converses que teníem esporàdicament quan ens creuàvem mentre corríem per les muntanyes lloant l’exercici físic en espais naturals tan atractius!

Claudi-Josep Maria Sagristà
<   setembre 2009   >
dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

© 2006 Catalunya Ràdio S.R.G., S.A.