"Prisioneros" de Denis Villeneuve

“Prisioneros” no ha entrat amb la força esperada a la cartellera, encara que té tots els elements d’un “thriller” d’èxit: un càsting potent encapçalat per Hugh Jackman, un enigma per resoldre que manté l’atenció durant dues hores i mitja, acció dosificada i un director amb una nominació a l’Oscar per “Incendies”, el canadenc Denis Villeneuve.

Segurament l’impacte de “Gravity”, que se situa al capdavant de la cartellera, ha fet que fins i tot passi una mica desapercebuda, i no s’ho mereix.“Prisioneros” explora ens els sentiments humans i en les reaccions que qualsevol persona pot tenir en una situació tan extrema com el rapte d’una filla petita. A més a més, fa un retrat absolutament versemblant d’un pare, interpretat per Huhg Jackman, que és capaç d’utilitzar la violència més radical mentre resa per la seva filla.

A Sant Sebastià vam parlar amb el protagonista i el director i us deixem aquí les entrevistes per si són del vostre interès. Hem de dir que en alguna pregunta es fa “spoiler”, així que si no l’heu vista encara, millor que no ho sentiu.


Hugh Jackman


Denis Villeneuve