Stieg Larsson no s’hauria imaginat mai el que ha donat de sisi la història que va escriure sobre Lisbeth Salander, que per cert, han llegit més de 65 milions de persones a tot el món.La trilogia ja va passar de la literatura al cinema, encara que no va superar l’èxit que havien tingut les tres novel•les i ara els nord-americans han fet un remake, o un altra versió, com s’estimen més dir.És cert que ens sabem la història i que coneixem els personatges, però també és cert que la pel•lícula en mans de David Fincher té un atractiu afegit: l’estil de rodar d’aquest director. A Madrid el vam entrevistar i ens va dir això.

David Fincher

Innegable afegir que Daniel Craig és un altre valor que té el film. Veure com l’agent 007 necessita l’ajuda d’una dona per sortir-ne viu és una contradicció si tenim en compte el tipus de personatge que ha fet ultraultrafamós l’actor britànic. Si voleu sentir el que ens va dir a l’entrevista, aquí la teniu.

Daniel Craig

Potser la que ho tenia més difícil era Rooney Mara. La seva antecessora, Noomi Rapace, va deixar empremta i no podrà eludir les comparacions. Hem de dir que dóna la talla, tot i la seva joventut i que no té res a envejar a l’actriu de la primera saga. També teniu l’entrevista a la vostra disposició.

Rooney Mara